Angelica Lagergren

Sex saker jag tänker på nu

1. Behovet av närhet
Jag har alltid vetat att jag är en person som är i stort behov av fysisk närhet. Då menar jag inte bara sex, utan närhet som i kramar, en hand på axeln eller någon att vila sig mot i soffan när man kollar på film. Jag älskar massage och blir på riktigt nedstämt av att inte längre få den närhet jag brukade få. Hur gör ni andra singlar? Kramar era vänner extra mycket när ni ses? Dejtar massor? Eller bara accepterar att närhet inte längre är en del av ert liv?

2. Min terapi
Jag har börjat gå i KBT men har bestämt mig för att lämna den utanför bloggen. Jag behöver göra det här som ett eget projekt och kommer förhoppningsvis komma ur den här sommaren och hösten som en starkare och bättre människa. Först då kan jag göra en utvärdering (om det känns bra!) om KBT var något för mig. Tidigare tillfällen i terapi/hos psykologer har jag slutat efter samtal nr 3. Den här gången är jag fast besluten om att fullfölja alla tillfällen, hur ont det än kommer göra.

IMG_4862 2

3. Saknaden efter barnen
Någon sa att det blir bättre med tiden, en annan skrev att det gör lika ont efter flera år. Jag tror att sorgen att inte få vara med sina barn precis när man vill alltid kommer att finnas där. Men det där svarta, djupa och skärande känns lite lättare nu när vi inte kör varannan vecka. 2-2-3 passar mig mycket bättre. Nu återstår bara att se om det även passar barnen lika bra, det är ju det viktigaste just nu.

4. Träffa någon ny 
”Du får inte rusa in i något nytt” och ”Du behöver öva på att vara ensam” är meningar jag hör dagligen. När får man egentligen träffa någon ny? När betänketiden är över i december? När skilsmässan är igenom? När ens partner gått vidare? Vad finns det för regler kring det där? Jag fattar att det inte finns några regler, men åsikter finns det gott om.

PB072040-kopia

5. Sola och bada
Mitt i all jobbstress går tankarna till stränderna på ön Kalymnos dit vi ska på torsdag. Till sand mellan tårna, solbränd hud och en kall öl. Skönt att ha en målbild när pulsen är hög och andningen snabb.

6. Huvudvärken har släppt
Ytligt blandat med djupt. Jag har gjort botox i pannan igen och det är så skönt nu när den börjat kickat in och min spänningshuvudvärk är ett minne blott. Jag slipper äta alvedon och sitta och massera mina tinningar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elina

    Jag och min kille gjorde slut för 2 veckor sen. Jag gråter extra extra mkt över att behöva vara ensam och orden från en podd för ett tag sen där någon av er sa ”men om man inte vill vara ensam då, måste man verkligen det? Jag vill inte vara ensam” får mig att brista. Exakt så är det, sådär orättvist att relationen var så kass men att jag ändå stannade i 4,5 år för att jag älskade honom. Orimlig men oförklarlig ekvation. Alla mina vänner tjatar också om din punkt 4. Det är verkligen det absolut sista jag vill höra.

  2. Ninni

    Tack, de här med att gå vidare har många väldigt mycket åsikter om, Jag sket i vad alla tyckte och tänkte och jag träffade mitt livs kärlek 3 månader efter separationen. Betänketiden fanns fortfarande kvar. Men vi blev så äckligt kära första gången vi träffades och kunde inte hålla oss borta från varandra! Jag förlorade en väldigt nära vän och blev ovän med några familjemedlemmar men jag sket i det. 2 år senare är vi fortfarande lika kära i varandra och min dotter älskar honom som jag.

    De är precis som när man är gravid att folk tror att dom har rätt att bestämma över ens liv! De är helt sinnessjukt. Gör precis de du känner för. Träffa vem du vill, lek runt, va ensam eller kasta dig in i ett seriöst förhållande direkt. De är helt upp till dig. Och de är du som bestämmer utifrån dina känslor när de är tid för att träffa barnen. Ingen annan.

  3. Amanda

    Du bestämmer helt när du känner dig redo att träffa någon om de nu är idag eller om 1 år. Jag träffade min i samma veva som skillsmässan…inte de bästa kanske men blir man kär så blir man ^^

  4. Anne

    Det ultimata är väl att vänta tills man är så pass i balans och mår så ok att man inte faller för första bästa utan kan göra ett välövervägt val. Andras åsikter kan du s*a i men inte ditt mående.

  5. Emelie

    Hej! Jag har också mycket spänningshuvudvärk och har funderat på botox då inget annat liksom hjälper – fick du hjälp att betala detta via sjukvården eller betalar man det helt ur egen kassa? Jag är student så känner kanske inte att jag egentligen har råd att prioritera något sådant, men hade hemskt gärna velat pröva för att se om det hjälper.. kram!

  6. Lina

    Det är det fina med att vara fri och singel, DU bestämmer över DITT liv. Folk kan tycka till de är blå i ansiktet, men DU bestämmer. Härligt ändå! Kram

  7. My

    Åh jag håller tummarna för dig vännen, jag tror starkt på att man blir bättre med tiden. Tiden läker alla sår!

    Botox har jag själv funderat på?

  8. Therese

    När det är tid för att träffa någon ny är upp till var och en tycker jag. När du själv känner dig redo. För en del kanske det är en månad och för andra flera år, tror man får själv känna när man är redo att släpa in någon i ens liv.

  9. THERESA

    Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, he broke up with me, I did everything to get him back, but everything was in vain, I wanted him back so much because of the love I Har för honom, jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslår att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde jag hade stavat, jag hade inget annat val än att Prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min före kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, I answered the conversation and all he said was that he was so sorry for everything that he wanted me to return to him that he loves me so much. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Since then I have loved that someone I know who has a relationship problem, I would be helpful to such a person by referring him or her to the only real and powerful spelling provider who helped me with my own problem. Email: {[email protected]} du kan maila honom om du behöver hjälp i din relation eller något annat fall.

    1) Kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill vara befordrad på din kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom {[email protected]}

  10. Tessan med tre

    När/om saknaden efter barnen blir lättare är nog väldigt individuellt. Jag är separerad från mina stora barns pappa (de är nyligen fyllda 10 och snart 12 år gamla) sen 6,5 år tillbaka. För mig kommer nog saknaden i grunden alltid vara lika stor, även om den i perioder känns lite lättare att bära. Precis som livet i allmänhet är – att ibland är känslorna väldigt mycket uppe på ytan och man är otroligt sårbar, och ibland är man lite tåligare.

    Utifrån min egen erfarenhet, som jag inte var beredd på, var att jag har nu ytterligare ett barn med en ny man, en liten tjej som snart blir 4,5 år – och efter att hon kom, så är saknaden nästan värre. Det blir som någon slags skuldkänsla när de stora barnen åker till sin pappa, och lilltjejen är kvar hos mig. Som att jag överger två av tre barn. Säkert jättefjantigt att tänka så men aj vad ont det gör. Man måste ju såklart tillåta sig alla känslor, för en separation från sina barn (som det på sätt och vis blir) är en så märklig och extrem situation och det är omöjligt att sätta sig in i dessa känslor innan man varit där. Det finns väldigt många som tycker och tänker om hur det ska vara, hur man ska känna, särskilt de som själva inte varit i situationen, men låt det bli som det blir och låt dig känna det du känner. Det finns ju inga regler för hur det ska vara.

    Stor kram

  11. Sandra

    Jag tänker att du kan träffa någon när du verkligen känner att du kommit över Stefan, och den tiden det krävs är ju okej vare sig det är lång eller kort tid. Jag tänker så främst för att kommande förhållande ska få en öppen och ärlig chans att vara, men också för att nästa man du väljer förtjänar att bli vald fullt ut, och inte dela ditt hjärta med någon annan. Alla bra människor förtjänar ju det tycker jag.

  12. Vår väg till ett barn

    Jag tycker man får träffa någon ny när helst man vill. När jag lämnade mitt förra förhållande tänkte jag att jag behövde vara själv ett tag. Men livet blir som det blir och jag träffade min nuvarande nästan direkt. Ibland kan jag sakna att aldrig riktigt ha varit själv men jag skulle inte vilja byta bort det jag har nu. Det blir som det blir helt enkelt, tänker jag 🙂