Angelica Lagergren

En osund relation

I veckans avsnitt av Tvillingpodden är vår mamma, Annette, gäst. Vi pratar om min och Jessicas relation, om den verkligen är normal. Är det verkligen sunt att umgås SÅ mycket som vi gör? Vi känner att vi inte klarar oss utan varandra. Och båda känner att vår tighta relation har påverkat våra kärleksrelation. På ett negativt sätt. Hör oss prata om det och mycket annat (jag får ett hysteriskt skrattanfall när jag berättar om konstiga tankar jag har haft om mamma) i veckans avsnitt av Tvillingpodden.

11855691_922110681158265_3217868976915131149_n

Älskade lilla mamma, så klok och gullig! 

När vi kommer hem från Grekland kommer vi att börja boka in gäster till podden igen. Det kommer inte bara vara förlossningsberättelser, utan vi kommer att lyfta annat också som vi (och ni!) tycker är intressant. Kom gärna med förslag på vilka ni vill höra. Även om ni skrivit och tipsat in, så tipsa gärna igen här så har vi alla namnförslag samlade. Tusen tack för att ni tar er tid. Och tusen tack till alla er som sprider vår podd i era kanaler och tack till er som mailar och berättar att ni skrattar åt oss. Det betyder väldigt mycket för mig.

25387_100567279979280_547947_n

Den här bilden har pappa i sin plånbok och han har haft det sen vi var små. Så gullig bild på oss tycker jag. Bästa twinnie, utan dig är jag halv.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Vore så roligt att få höra Gabriella Joss gästa er, har inte hört henne i någon podd förut. Tror att hon kan vara en härlig gäst hos er ?

  2. Anna

    Började gråta när er mamma pratade för hon låter så vän och klok! Riktigt mammig och fin? Är nyfiken på att höra Jennifer Brown (från fd Frennifer-bloggen) prata om sin skilsmässa och livet i allmänhet. Saknar den bloggen.

  3. Madde

    har för mig att ni tidigare pratat om att bjuda in matildajag och prata om psykisk ohälsa, det avsnittet skulle jag uppsatta 🙂

  4. Jennifer

    Skulle så gärna vilja att ni bjöd in Josefine (prinsessansdagbok aka Josefine DiabetesMamman) i er podd ? Hon är helt fantastiskt och tror ni kan ha ett bra snackis samt hjälpa till i att lyfta typ 1 diabetes.

  5. Madelene

    Hej!
    Ni är fantastiska och tycker er relation verkar helt normal. ?såklart man är halv utan sin tvilling. Jag gästar gärna er podd (dels bara för att få träffa er) men även lyfta ett viktigt ämne; ätstörningar. Jag vill rädda hela världen från det. (Om jag bara visste hur). Men en början är väl att sprida min del utav den och att de faktiskt går att bli helt frisk från det.
    Jag har gått från 26 kilo, att väga sig varje timme, gå otaliga timmar på promenad, vara en vecka från att dö till att ha gått upp 30kg totalt, ha en vacker och underbar son och man, att äta glass i mängder och faktiskt må riktigt riktigt bra! Ångrar så mycket att jag ville bara bli lite smal och att vågens siffror helt plötsligt blev hela min värld.
    Jag va ett hopplöst fall, förlorade alla mina ”vänner”. Men här är jag; tvi för dem som inte trodde på mig och för dem som lämnade mig näe jag behövde dem som mest.
    (Förlåt för en lång novell), som sagt vore roligt att gästa er podd!
    Varma kramar från mig! ❤️