Angelica Lagergren

Inredningstips med massa färg

Inlägget innehåller adlinks*

Förra veckan var jag på mammas jobb på Ework och hälsade på och såg den här fina postern till höger. Jag har inte hunnit googla än och leta upp var den kommer ifrån. Men jag tycker att det vore härligt med lite färg på väggarna hemma. Jag gjorde ett samarbete med Desenio för ett tag sen, så köket är klart nu. Men huset är långt ifrån så som jag vill ha det. Men det får ta lite tid känner jag. Det var trots allt inte så länge sen som Stefan flyttade ut.

IMG_3767

Fint med färg tycker jag! Jag skulle kunna måla själv också, jag gjorde det mycket förut. Det får bli ett projekt för hösten. IMG_3763

En tjej som jobbade på mammas jobb hade gjort de här hyllorna själv. Hyllplanen kommer från Ikea och banden från en hobbyaffär. Jag skulle vilja göra en likadan men jag vet inte riktigt var den skulle passa in här hemma. Kanske varsin på barnens rum. Här kommer ett plock med 7 saker jag gärna skulle klicka hem nu.

 

*Adlinks, vad är det? 
Jag jobbar med Metapic vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men jag får en liten peng och ni får grymma tips. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Jag har postern till höger hemma hos mig! Men jag köpte den här i Schweiz där jag bor fran ett företag som heter Juniqe. Osäker om de finns i Sverige med. Men jag är supernöjd verkligen, har den i storlek 80X120 och köpte den inramad 🙂

  2. Ann

    Jag tyckte det var så trist med alla perfekta posters Så jag lät min son gå loss med fingerfärg på ett stort papper och ramade sen in det i en tjock guldram. Alla frågar var jag köpt den för han har lyckats matcha färger och godtar nd