Angelica Lagergren

Lyxig frukost hos Lindex

I morse var jag och Annika på pressfrukost hos Lindex. Det bjöds på en supergod frukost och vi fick titta på massa nyheter till barnen. Jag älskar fuskpälsen i rosa, svart och vitt. (bild längre ner). Jag skulle vilja ha en till mig själv också, synd att den inte finns i min storlek. IMG_4285 Gullig keps, inte heller den i min storlek. Haha. IMG_4303 Jag träffade Hannah ”Mumin” Bergroth som är en vän och gammal jobbarkompis. Vi har inte hunnit ses på hela sommaren så det var trevligt att kramas och prata lite. IMG_4304

Min kompis och bloggkollega Claudia Galli Concha var också där med sin urgulliga bebis. <3 När vi sågs nere i Malmö på ett event som hon hade förra hösten vann jag en tävling. Jag vann att en kock ska komma hem till mig och laga mat. Vi måste styra upp den middagen snart så att vi får umgås mer.

IMG_4265Min favorit ur höstens kollektion.

IMG_4264Också superfin blus!

IMG_4261Bästa Sheila Arnell. Jag kanske ska ta med barnen ut till hennes landställe i helgen, allt hänger på om jag får min bil den här veckan eller inte. Håll en tumme!

IMG_4270

IMG_4257

Härlig frukost!

IMG_4309Margaux, Annika och så lille jag. 

Nu ska jag jobba hemifrån tillsammans med Jessica och ikväll ska vi på middag hos vår kompis Johanna. Idag är det jag som hämtar på förskolan och jag längtar redan nu efter mina små apungar. De ger mig så himla mycket energi.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. uppochhoppa/Sofia

    Mysigt! Frukost kan ju vara det bästa som finns i världen, följt efter en lyckad frivändning eller ett kul backintervallpass med sällskap. Eller ja, blåbärspa är ju också gott. Blusen, den vita, den hade man ju velat haft i vuxenstorlek!