Angelica Lagergren

Pepplista med massa härlig musik

När jag hade en riktigt dålig kväll som bara bestod av tårar och smärta i själen bad jag er läsare om era bästa låttips. Jag har inte fått in alla här i listan, men väldigt många. Här kommer den, jag vet att ni är fler där ute som efterfrågat den som också är i behov av pepp. Ibland när jag är ledsen vill jag dock bara lyssna på sorgliga kärlekslåtar om omöjliga relationer. Typ Melissa Horn. Jag kanske borde göra en sån spellista också. Det är ju skönt att gråta tycker jag. Allt känns lite lättare och renare efteråt.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Åh! En vacker och gråtig låt som alltid hugger lite extra för mig är Remember When med Alan Jacksson. Det var en av mitt och mitt ex låtar och när vi gick isär så skar den förstås extra mycket… Men likförbannat satt man där och lyssnade. Håller med om att det kan vara skönt att gråta ur sig ibland. Häromdagen kollade jag på Titanic och bölade som ett barn!!! 🙂

  2. Mikaela

    Min bästa depplåt är Kent ”Det kanske kommer en förändring”. Så fin och ledsam text 🙁

    Ta hand om dig och se till att lyssna mer på pepplåtarna är deppisarna 😉

    Kram

  3. Tess

    Om man gillar country så har jag två låtar med peppande texter som passar när det är lite kämpigt.
    If you’re going through hell – Rodney Atkins
    Och
    What if it all goes right – Melissa Lawson

    Älskar country.

  4. Evelina

    Jag gjorde en liknande grej efter min skilsmässa. Hur peppande som helst! Musik gör så mycket!! (Happilylist heter den, Evelina Strand heter jag där om du är ute efter fler tips)(nu är den iofs från 2013 så inte direkt nya låtar men ?)
    Kramar