Angelica Lagergren

Han sov i sin säng hela natten

Alice fick ligga kvar i sängen igår eftersom båda barnen somnade där. Philip däremot sov hela natten i sin säng, för första gången. Eller han kanske har gjort det innan, men jag minns inte det, haha. Jag blev så förvånad när jag vaknade strax efter 05 och tittade på klockan och inte hade blivit väckt en endaste gång. Så himla skönt!

IMG_3395 Det var en speciell känsla att hämta på förskolan igår. Alice kom springande och skrek ”Maaaaammaaaa!!!”. Philip var inne på Elsas avdelning och såg inte mig först utan blev superglad av att se Jessica. Det är så skönt att barnen har flera trygga personer i sitt liv som de blir glada över att träffa. Det gör mig glad. Jag la upp en bild på mig och Elsa på instagram för ett tag sen och skrev att jag älskar henne lika mycket som jag älskar mina egna barn. Och det stämmer. För henne skulle jag också göra precis allt och lite till. IMG_3398Nu ska jag packa i ordning barnens grejer, i eftermiddag ska de till Stefan igen och jag ska på Rockbjörnen med Annika och Jessica. Sen har jag inget mer festligt inbokat på länge. I helgen ska barnen vara hos mig och vi ska bara ta det lugnt, jag ser fram emot det så mycket.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Har för mig att du skrev i ett inlägg för några dagar sen om att du skulle dela med dig av din spellista med peppiga/feel-good låtar som du hade fått rekommenderade av dina läsare. Väntar på den listan, behöver en sån! Tack på förhand! O ha en härlig tisdag :*

    1. Angelica Lagergren

      Hej Emma, ja det stämmer. Jag har tydligen råkat göra spellistan på Stefans konto (vi delade förut) men ska lösa det så fort som möjligt 🙂 Kram och ha en härlig tisdag du också!