Angelica Lagergren

Ingen Tvillingpodd i morgon

Eftersom Jessica var supersjuk i veckan (och jag bortrest i helgen) blir det tyvärr inget avsnitt av Tvillingpodden i morgon. Vi får ta nya tag i veckan. Det är ju bara andra gången i vår historia som det här händer. Vi har tagit oss igenom förlossningar, död och sjukdomar. Men den här gången gick det bara inte. Så himla tråkigt såklart.

FullSizeRender

I morgon får jag ÄNTLIGEN pussa på barnen igen. Jag längtar så mycket. Nu ska jag krypa ner här i lägenheten i stan och sova. I morgon ska jag åka och storhandla och sen kommer barnen vid lunch.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Åhh nooo! Måndagar är ju den bästa dagen i veckan när er podd kommer ut! Men jag förstår er helt och fullt, ibland är det svårt att få till det.
  Jag får se fram mot en annan sak idag.. för vi ska på ultraljud och för första gången se det lilla pyret i magen. Blivande storebror här hemma är såå nyfiken att se hur lillebror eller lillasyster ser ut inne i magen.

  Tack för en otroligt bra blogg Angelica ❤️ Ser fram mot nästa podd! Den som väntar på något gott ?

 2. Andrea

  Åh nej! Måndagar och fredagar är ju långpromenads dagar! (Er podd måndagar och yoga girls på fredagar)

  Klyschigt men den som väntar på något gott 😉

  Har du andra poddtips?

 3. b

  Såg dig flera gånger på hudikkalaset i helgen och ville bara kika in och säga vad FIN du är!

  Allt det bästa i livet har inte hänt än ❤
  Kram

  1. Angelica Lagergren

   För att jag inte visste vilken tid vi skulle komma hem från Hudiksvall, så hade lämnat massa saker där 🙂 Sen är det skönt att vara inne i stan också eftersom jag har möjligheten i en månad till. 🙂 Kramar och vad roligt att du gillar bloggen!