Angelica Lagergren

Sex nya bilder från min mobil

Jag är så full av energi just nu och det känns helt fantastiskt. I onsdags åkte jag först in och mötte upp en kompis som jag tog en promenad med. Vi hade ett härligt och bra samtal och jag fick tänka på något helt annat än saknaden efter barnen. Skönt! För den saknaden är som ni har förstått helt enorm. Jag måste verkligen sysselsätta mig hela tiden för att inte tänka på Alice och Philip. Jag såg att jag fått en kommentar om att Stefan inte får träffa barnen när det är min vecka. Det stämmer inte. Jag vet inte var den informationen kommer ifrån, jag tänkte svara på det i ett längre inlägg faktiskt.

Efter promenaden gick jag hem till Andy och vi gick och köpte sushi och massa smågodis. Först var tanken att vi skulle gå ut och ta ett glas vin, men efter mat och en öl hemma på hans balkong kröp vi ner i soffan under varsin filt istället. Vi kollade på Adam & Eva och Hundtricket. Så länge sen jag såg de filmerna. Roliga och gulliga ju!

IMG_2695Mysig kväll på Andys balkong.

IMG_2715Imorse fick jag sovmorgon och det var så mysigt att sova i samma säng som Andy. Att få ha en bästa vän som man kan skratta så mycket med, och vara helt avslappnad och sig själv med är fint. Idag åker jag, Andy och Maria upp till Elin och George uppe i Hudiksvall. En drömhelg på alla sätt och vis.

IMG_2729Selfie i Andys hall innan vi gick till Pom & Flora för att äta frukost.

IMG_2734

Jag åt en macka med avokado och ägg. Och beställde in picklad chili till, så gott!

IMG_2735

Om ni går dit måste ni testa deras vattenmelon med mynta och kokosgrädde. Ljuvligt!

P1060213Jag och Andy kramades hej då och jag åkte hem till Mary och Alex och solade, badade och åt en sen lunch. Världens härligaste sommardag som jag aldrig ville skulle ta slut. Jag försöker verkligen göra mitt bästa för att fylla dagarna utan barnen med roliga saker så att jag får energi. Och just nu känner jag mig som sagt full av kärlek och energi. Bästa känslan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Men så härlig dag! Nu kommer det en härlig helg tillsammans med vänner o sen är sötungarna tillbaka!❤

  2. Bea

    Det är så rätt gjort, fyll dagarna med värme och kärlek❤️ Måste fråga var den söta toppen med rosetter på ärmarna är ifrån?
    Kärlek till dig! Kram