Angelica Lagergren

Sommarfrukost – enkel och god!

Först vill jag börja med att tacka för all er kärlek. Alltså ni är så himla fina. Jag blir glad att ni tar er tid att skriva till mig, det betyder mer än ni tror. Jag känner er kärlek hela vägen in i hjärtat. Idag är det helt klart en bättre dag. <3 Idag fick jag dessutom träffa barnen en stund, de kom hit på lunchvilan och vi somnade alla tre i min stora säng. Jag ville stanna tiden där och då. Ligga nära deras varma små kroppar och lyssna på deras tunga andetag. Men det går ju inte att stoppa tiden tyvärr.

Nu till min morgon. Jag äter nästan alltid havregrynsgröt till frukost och i längden kan det bli lite tröttsamt. Nu har jag börjat slänga ner frysta bär i mot slutet av kokningen. Idag hade jag i både blåbär och hallon och det blev så gott! Sen toppade jag det med en halv banan. En helt perfekt frukost som går snabbt att göra och är god och mättande. P1060159Hjärtat på min handled är ett ärr från en tatuering jag hade. En tatuering jag ångrade i samma stund som jag lämnade studion där jag gjorde den. Dumt. Och riktigt smärtsamt att ta bort. Men nu är den fin tycker jag.

P1060161Kaffe i soffan.

P1060143

Vad äter ni helst till frukost?    P1060162

P1060152Banan är verkligen gott till havregrynsgröt tycker jag. Jag ska nog skippa att köpa blåbär och bege mig ut i skogen här bakom huset och plocka blåbär. Nu ska jag in till stan och ta en promenad med en kompis, sen väntar en mysig middag hemma hos Andy. Han har varit bortrest, som jag saknat honom.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emmie

  Om du gör din gröt på vatten måste du pröva att göra den på soyamjölk. Det är så sjukt mycket godare, smakar mer än trä. Får en trevligare konstisens och lite vaniljigsmak. Pröva!!

 2. Lena

  En sak är säker, det är absolut inget vi har med att göra. Hur dom väljer att hantera ”sina” veckor med barnen är tack och lov deras beslut..

 3. Jenny

  Jag har dille på Havre & Quinoa gröt (finns på ICA) som jag ibland blandar i både banan och ett ägg. Låter koka upp, rör om och sen på med färska bär och en skvätt mjölk.

 4. M

  Älskar banan i havregrynsgröt! Kokar först vatten, mosar bananen med en potatisstomp (heter det så…?.), havregryn och toppar med honung och (pann)rostade hasselnötter – så j**** gott!
  Funkar med äpple med!

 5. Anna

  Ett annat tips i havregrynsgrötan är.
  Blanda i frysta bär. Jag brukar ta blåbär och sen lite jordnötsssmör.
  Sjukt mättande och mumsigt!

 6. Helene

  Vad snällt och bra av Stefan att låta dug träffa barnen under hans vecka. Bra för hela familjen tror jag. Men varför gör ni inte lika på dina veckor? Då åker du iväg och tar bort barnen från deras pappa.. Borde ni inte köra samma lyckade taktik på bådas veckor? Eller är du så egoistisk?

  1. Mia

   Onödig kommentar!!
   Angelica måste väl kunna resa iväg utan att få skit för det. Stefan tog ju med sin barnen till farmor och farfar- det är väl samma sak.
   Har du inget vettigt att skriva så kan du låta bli, ingen som mår bra av att läsa dina kommentarer ändå.

   Angelica: tycker du är världens bästa. Kör hårt och strunta i alla onödiga kommentarer. Brukar för det mesta stavas -avundsjuka.
   Du är grym.
   Kramar

   1. Helene

    Inte för att jag behöver försvara min rätt att uttrycka mig inför dig men jag tycker det är egoistiskt av Angelica att varje vecka när Stefan haft barnen så ska hon träffa dom en stund (vilket jag i sig uppmuntrar för föräldrar och barns skull) men att hon inte kan låta Stefan få samma möjligjet (även då för föräldrars och barns intresse). Utan att bli påhoppad av dig så får jag uttrycka den åsikten och hade gärna hört Angelica förklara varför de tänker/agerar olika beroende på vem som ska ”offra” av sin vecka med barnen för den andras skull. Varför de inte gör lika?

    1. Sandra

     Fast Helene, inte för att Angelica behöver förklara nåt alls för dig, men Stefan träffade faktiskt barnen förra veckan när det var Angelicas vecka. Så du kan ta det lugnt. Jag är helt säker på att de gör det som är bäst för de och barnen. Och visst, om du nu vara måste fråga så har du kanske rätt till det, men jag tycker att det är allmänt hyfs att göra det på ett artigt och trevligt sätt, din ton är fruktansvärt otrevlig. Men men, önskar dig en skön fortsatt sommar.

     Och Angelica, du är grym och en helt fantastisk mamma och människa! Stor kram till dig

    2. Moa

     Du tycker inte är du har någon skyldighet att förklara för Mia varför du har rätt att uttrycka dig men du anser dig ha rättigheter att spekulera i andras fördelning av tid till barnen och dessutom vill du ha en förklaring? Du verkar tro att denna blogg ger en 100 procentig inblick i deras liv. Dom har precis skilt sig, ge dom en chans att hitta rätt balans istället för att komma med kommentarer som har en sån sur och bitter underton.

     1. Johanna

      Det kan ju också vara så att man som förälder har olika behov. Det behöver inte vara millimeterrättvisa för att vara bra för barnen.

    3. Mia

     Uppenbarligen känner du både Angelica och Stefan väldigt väldigt bra eftersom du redan vet att Angelica inte låter Stefan träffa barnen under hennes veckor.
     Jag vet att både Angelica och Stefan gör det allra bästa för barnen. Alla har olika behov.

     Punkt slut. Ha det bra;).

    4. Sofie

     Hjärtat, tänk vad du vill men du behöver faktiskt inte välja att publicera kommentaren. Gör nåt bra av din tid istället. Lev. Gör misstag. Var operfekt. Men sluta klanka ner på andra.

  2. Petra

   Fy fan för såna som dig! Vad har du med
   Det att göra ens! Och vad är det som gör att du skriver elaka kommentarer till en kvinna som går igenom en jobbig period?! Hur är man funtad när man gör det? Snälla förklara för jag undrar verkligen varför man gör det! Usch vad arg jag blir!!!

  3. Madde

   Har sett dina kommentarer på ett flertal inlägg nu och varje gång har du en otrevlig ton. Varför detta behov av att komma med pekpinnar? Samt att skuldbelägga A och höja upp S? Tycker du ska lugna ner dig lite nu, de är föräldrar till sina barn och du ska inte lägga dig i.

 7. Elin

  Åh, jag äter gröt varje morgon och har gjort det i flera år! Med några få undantag vid tex resa, då äter jag äggröra och frukt. Alltid samma. 🙂

  Har en likadan tatuering, fast på höger handled. Jag har aldrig ångrat min, har haft den i 5 år och gillar den fortfarande. Men jag måste säga att det var fint med en borttagen också! hehe