Angelica Lagergren

Vi åkte tillsammans med alla djuren

Tågresan, eller tågresorna igår gick bra. Vi hamnade i en djurvagn vilket såklart var succé för barnen. Dock vet jag inte om djurägarna tyckte att det var lika kul med barnens ljudvolym. Jag och Jessica försökte förklara att djurens öron är känsliga och att man inte kan skrika, det känns som att de förstod någorlunda i alla fall. Vi tåg först ett tåg från Stockholm till Göteborg. Det tåget var försenat så vi fick springa med all packning till nästa tåg. Vi hann som tur var, men det var precis!

Tåget från Göteborg gick till Halmstad där vi bytte till ytterligare ett tåg. Och sen buss! En lång resa men barnen var så himla duktiga. Jag är verkligen imponerad av deras tålamod. Alice somnade mitt på bordet under första tågresans sista timme.    IMG_2297 2

Trött liten tjej. IMG_2284

Elsa och Philip är så himla gulliga med varandra. De kramas och håller handen och pratar på ett sätt som bara de förstår. IMG_2289

Vi tittade på kossor, sjöar och skog.

IMG_2291

Gullmunkar!

FullSizeRender 2Det var SÅ skönt när vi äntligen kom fram. Sussie hade gjort en sjukt god vegetarisk lasagne, jag ska be henne om recept och sen ska jag göra den hemma och dela med mig av receptet till er.

IMG_2318 2

Efter middagen klädde barnen av sig alla kläder och lekte i vattenspridaren. Jag får såna minnen från min egen barndom när vi var hemma hos min mormor. Jag älskade att leka i vattenspridaren. Jag frågade pappa och jag och Jessica också fick klä av oss och springa runt på tomten, hehe Det var tydligen inte okej.

IMG_2333 2Världens bästa kids! Idag ska vi iväg och bada. Som jag längtat efter att vara här tillsammans med barnen. Nära havet, nära djur och natur. Så mysigt! Nu blev det ju inte den här sommaren som det var tänkt från början. Vi skulle ha hyrt ett eget hus här nere i en hel vecka, men eftersom livet är som det är, kände vi att vi lika gärna kunde bo här hos pappa och Sussie. I morgon kommer min lillasyster Caroline också hit, jag längtar efter henne.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katta

    Måste bara säga att du är så otroligt stark!!! Nu vet ju inte vi vad som hänt mellan dig och Stefan (kommer du berätta?) men jag får känslan av att du kommer klara dig helt utmärkt utan honom. Det har känts som att ni är så olika som personer, du verkar vara så energisk och positiv!! Och Stefan lite mer…. tråkig och har hållt dig tillbaka. Jag tror du när du är redo kommer träffa en ny kille, som är lika glad och levande som du är!!!! Och ni kommer få de två barnen till som du så högt önskar.! Kämpa på i sommar, du gör det grymt bra!

    1. Frida

      Håller med ovan och att det bästa har inte hänt! Tror också att du kommer träffa en drömman som uppskattar din energi och livsglädje. Stefan verkar mest som en bitter tråkig känslokall man som du mår bättre utan. Kämpa på!

      1. Angelica

        Ni har aldrig tänkt på att barnen är femtio procent av denna person som ni pratar så illa om? Och att de en dag kanske kommer att läsa kommentarerna om denna person som de troligtvis och förhoppningsvis älskar?

        Det går att lyfta en person utan att behöva trycka ned någon annan.

        1. Ella

          bra skrivet angelica…det är ju barnens pappa, och hur han var som partner säger ju inget om hur han är som pappa

          1. Frida

            Fast ingen har väl skrivit om hur han är som pappa? Vilket jag inte tvivlar på att han är fantastiskt bra men läs inlägget på hans blogg? Om hur lite han bryr sig om hur mamman till sina barn mår. Blir väl värre läsning för barnen när de växer upp om du oroar dig för det?

          2. Fanny

            Vadå hur lite han bryr sig? Han har ju skrivit i sin blogg att han tycker att Angelica är en fantastisk mamma och en underbar människa på alla sätt och vis! Sluta prata skit som Stefan! Seriöst era bittra kvinnor! Säger som hon längre upp, man kan höja någon utan att sänka någon annan. Håller knte med om att Stefan är tråkig, Angelica är en väldigt energifylld kvinna, nästan ovanligt energifylld och tycker om det här med Högsby och fläkt och bekräftelse, så att inte Stefan e sån gör inte han tråkig. Någon måste ju vara lite mer på jorden med, vissa svävar bland molnen och vissa mer på jorden så är det och det gör ingen tråkig