Angelica Lagergren

Kalas för Alice – 3 år

Det var verkligen ett så mysigt kalas för Alice igår. Jessica, Ibbe och Elsa var här. Och min lilla mamma och min låtsaspappa Acko. Jag bjöd på korv med bröd och jordgubbstårta. Enkelt och gott! Jag sänkte kraven i år och Alice är inte missnöjd för det. Hon får ha kalas med mig och min familj, och hon ska ha kalas med Stefan och hans familj. Vi ska fira med min pappa, Sussie och lillasyster nere i Torekov i helgen.

P1050935

Det här med krav på all in på kalas var skönt att släppa. Jessica har tidigare hjälpt mig att pynta, pyssla, baka och fixa i timmar innan. Nu blåste jag upp fem vita ballonger, slängde ut lite serpentiner, köpta färdiga tårtbottnar och bad om hjälp med att plocka blåbär. Jag kunde sänka mina axlar, slippa vara stressad (vilket automatiskt är otrevlig när jag är stressad) och bara vara. Jag rekommenderar alla att hålla sånt här mindre. Ja, det är kul att baka/pyssla men om tiden inte finns så gör den ju inte det. P1050872

Mamma, jag, Alice och Ibbe.

P1050731Jordgubbstårta som blev så sjukt god. Mosad banan, marsansås, grädde och massa bär = drömgott!

P1050852Min lilla filur. Så klok och rolig!

P1050828Sommardagar som dessa kommer jag minnas för evigt.

P1050778Nu blommar lavendeln i rabatten, doften av den påminner mig om barndom och sommarlov.

P1050787Skönt med sommarkalas när man kan vara utomhus.

P1050937Alice och mami. Mamma kommer hit idag när Philip ska sova så att vi kan börja göra om på ovanvåningen. Alla tre ska byta rum och jag tror att det kommer att bli helt perfekt för oss. Jag visar självklart bilder sen!

P1050884

Hipp hipp hurra! Jag älskar Elsas lilla ansikte på den här bilden.

P1050917Ballongerna i taket var en succé. Tänk att nåt så enkelt kan vara så roligt.

P1050969Kvällssolen igår var helt magisk!

Alice ligger fortfarande och sover, båda barnen somnade sent igår så båda är trötta. Jag ska nog börja fixa frukost till mig och Philip och låta Alice sova tills hon vaknar. Idag väntar en lugn dag hemma med fix som sagt.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pia Svensson

    Jag älskar din sida <3<3<3<3<3
    Jag vill tipsa om vart jag handlar märkesvaror, inredning, skönhet, kläder, resor billigt på nätet. Har gjort massa med bra fynd här: https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm . Även här har jag fyndat: http://letsdeal.se/r/45051/100
    Jag handlar också genom de flesta kändaste webbsidorna på nätet och då får jag bonus genom dessa sidor: https://www.cashbacker.se/ny-medlem/194584 och https://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e .
    Dessa sidor har hjälp mig att fynda och sparat mycket med pengar. Hoppas de kan hjälpa dig med 🙂 <3
    Kram och lycka till!

  2. Caroline K

    Lagom är alltid bäst. ❤ Ni ser ut att har haft ett fantastiskt kalas. Så mysigt med Torekov. VÄLKOMMEN ner hit igen, vi kanske ses! ?

  3. Carolin

    Lyssnade på tvillingpodden idag och blev SÅ ledsen. Mest för hur snabbt allt kan förändras utan att man hinner förbereda sig. Även om det kanske inte sker över en natt så blir det nog inte verklighet för än man är där du är och får uppleva ”varannan vecka livet”. Du sa i avsnittet att det aldrig kan sluta bra och det lät så himla hopplöst och uppgivet och jag fattar helt att du känner så nu. Men jag tror att allt händer av en anledning, du kommer säkert få fler barn när tiden är rätt och inte kommer Alice och Philip vara avundsjuka, endast stolta och glada! Du och Stefan var inte menade att vara livet ut ibland blir det så och det blir bra trots allt. Livet upphör aldrig att förvåna.

  4. Sofia

    Grattis i efterskott Alice och grattis till dig Angelica! <3
    Vilken mysig stund ni ser ut att ha haft tillsammans.
    Jag beundrar dig så mycket, hur du tar dig igenom hela den här situationen som ni befinner er i. Du känns så stark, men samtidigt är du inte rädd för att känna och visa dina känslor. Du gör helt rätt i att sänka kraven och att göra saker som gör dig glad och som du känner för att göra. Hoppas ni får en fortsatt bra vecka. Kram <3

  5. Emma

    Ett litet kalas för Alice med några av de viktigaste i hennes liv var nog det bästa hon kunde tänka sig 🙂 man glömmer lätt att de ändå bara är 3 år gamla!
    Och ju mindre kalas och lättare frberedning innebär ju mer tid med Alice och Philip! Skönt att slippa säga ” mamma Är upptagen ”

    Grattis i efterskott Alice! 🙂

  6. Mie

    Herlig Angelica! Godt for kropp og sjel å senke kravene litt. Virker som om du klarer det her på beste vis, selv med harde omstendigheter <3 det tar sikkert tid å vokse inn i den nye rollen, men det tror jeg du klarer galant! PS. Håper du forstår min norska?

  7. Therese

    Bra Angelica! Tro man alltid har för höga krav på kalasen, viktigaste är ju att man ses:)
    Grattis i efterskott Alice.

  8. Therese

    Jag gläds så av att läsa om dina roliga och mysiga stunder! ❤️
    Det förtjänar du!

    Så skönt när man själv inser och sänker kraven! Helt rätt gjort!

  9. Sofia

    Helt rätt att sänka kraven! Den lilla personen vi har kalaset för blir ju gladast av närvarande o harmoniska vuxna i sin närhet 🙂 Inte den finaste mest komplicerade hembakta tårtan eller mest pyntade hemmet. Det är det bara vi som lägger märke till. Man får dock påminna sig själv ibland varför man vrider sig ut o in haha. Tycker man enbart att det är roligt, har tiden och mår bra av det så varför inte. Jag ska snart föda o vi blir 4 i vår familj men med en liten nyfödd o en 2.5-åring så tänker jag att alla ”krav och måsten” rent generellt nog kommer att få sänkas.

    Måste fråga var den fina mattan är ifrån som du har på altanen? Tack för bra blogg! 🙂

  10. Rebecca

    Inspirerande! Vårt kalas slutade i tårar, jag var helt slut, småtjejerna skrek konstant och Storasyster som fyllde år satte sig i soffan och sa ”det är jobbigt med kalas”. Mitt hjärta gick i tusen bitar. Nästa år blir det definitivt något i denna nivå!

  11. Andrea

    Grattis Alice!
    Kan du inte göra en film till Youtube om hur det såg ut innan och hur det blev efter?
    Kram Andrea