Angelica Lagergren

Veckans fråga: Dricker du alkohol igen?

FRÅGA: Dricker du alkohol nu igen? Om du har svårt att hantera alkoholen kanske nu inte är bästa läget.. Såg på instastory att du satt med Bacardi i handen. /Helene

SVAR: Ja, det stämmer. Jag dricker alkohol igen. Jag hade inte tänkt göra någon grej av det egentligen. Men nu väljer jag att svara här eftersom ni är flera som undrat både här i bloggen och på instagram. Jag har inte svårt att hantera alkohol just nu, vilket var väldigt skönt att inse. Jag kan dricka ett halvt glas bubbel och känna mig nöjd. Jag kan ta två glas vin utan att få ångest. Jag gör det som jag mår bra av just nu, och det är olika varje dag vad som får mig att må bra. Det går väldigt mycket upp och ner hur jag mår, men när jag mår dåligt dricker jag inte alkohol. Tack för omtanken, Helene.

P1050947

I morgon kommer det upp bilder från Alices födelsedagskalas. Nu är det dags för mig att sova, jag är helt slut.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Men ååå orka bry sig! ? Vill du dricka en flaska vin? Fine! Vill du dricka alkoholfritt? Fine! Gör som du vill, tycker inte du ska behöva förklara dig!
    Kramar om ? Det kommer bli bättre

  2. Mari

    Good for you! ??
    Og gratulerer med Alice, har selv en Elsa som ble 3 14.juli og har fulgt dere siden graviditeten.

  3. Carina H

    Vilka bekymmer folk har. tar du glas med bubbel eller annat gott så gör du det, utan att halva världen skall opponera sig. Wojne Wojne säger jag bara.

  4. Sofia

    Jag tolkade det inte heller som att du var arg, utan bara sakligt ville svara på en fråga du fått ofta ☺️ Hoppas att du och barnen har haft en underbar dag tillsammans ☺️

  5. Sophie

    ..fast om du gör en grej av att annonsera att man slutat dricka alkohol, kan du ju sedan inte bli arg när någon kommenterar och frågar om du nu börjat igen? generellt tycker jag det är olustigt att du är så benägen att hänga ut folk i din blogg när kommentarer inte faller dig i smaken. Framställer andra dom onda samtidigt som du blir en martyr som det alltid är synd om när någon påpekar något som inte är att du är toppen

    1. Jessica

      Fast jag när jag läser inlägget får inte jag känslan av att Angelica skulle vara arg. Jag tycker bara att hon svarar på en läsares fråga. Det hänger nog på hur du själv väljer att läsa inlägget?

    2. Angelica Lagergren

      Jag är inte arg, vad dumt att det tolkades som så. 🙂 Jag vill absolut inte hänga ut någon, kommentarerna som skrivs är ju offentliga. Jag valde bara att lyfta frågan. 🙂 Ledsen om den tolkades negativt.

      1. fanny

        Vilket tålamod du har Angelica med folk som kommenterar… Beundransvärt bemötande. Ditt svar var absolut ingen ”uthängning” (herregud) utan tvärtom trevligt där du tom avslutar med ”tack för omtanken” ? Däremot lägger Sophie in både en och två onödiga och otrevliga antydningar i sin kommentar.