När man måste köpa massa nytt  – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

När man måste köpa massa nytt 

Nu är det inte så lång tid kvar tills Stefan flyttar ut. Jag tycker såklart att det är sorgligt och tråkigt att det blev såhär, men jag har valt att försöka göra det bästa av situationen. Vi har gjort klart bodelningen och nu vet jag vilka möbler/grejer jag måste köpa nytt av. Jag har ju redan köpt en ny säng (en mjukare!) och håller nu på att kolla på sänggavel, nya sängkläder, mattor, stolar och en hel del annat. Vi är hemma hos några kompisar till Ibbe och Jessica nu och här hittade jag massa inspiration. Fina koppar i pastellfärger. Stefan tar porslinet vi har från Rörstrand (swedish grace) så jag behöver köpa nytt. Jag tänker mig ljusblått eller så blandar jag flera olika färger. Vi hade vitt och det tröttnar man såklart aldrig på, men det är liiite tråkigt. Jag tar tillvara på timmarna jag har ensam nu och vilar och tänker. Jag behöver ta några viktiga beslut och hoppas att återhämtningen ska ge mig utrymme att bara få vara. Bara få känna efter på riktigt. Framtiden är (hur den än blir) ljus! <3 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline K

    Nästa gång när du är i Torekov. Passa på att åka till Höganäs outlet där du kan handla allt från Höganäs Keramik till Rörstrand mm till bra priser. Finns både 1a och 2a sortering. 😊

  2. Ida

    Ett tips! Gör en utflykt till Gustavsberg, där kan du handla Rörstrand mycket billigare. Om du nu behöver handla en helt ny uppsättning kan det vara värt restiden 🙂