Tavelvägg med feelgood-känsla – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Tavelvägg med feelgood-känsla

I samarbete med Desenio.se 

Det känns så skönt att jag äntligen fått berätta för er att det blir jag som bor kvar i huset. Jag ser mycket fram emot att göra om det till mitt och barnens. Jag vill inte göra för stora förändringar nu i början eftersom livet redan kommer bli annorlunda för Alice och Philip med sin mamma och pappa i olika hus. Men en del tavlor följer med Stefan i flytten så jag har fixat en fotovägg i köket. Jag älskar havet och får en härlig känsla i kroppen av bara tanken på havet. Att det skulle vara två posters på just havet var därför en självklarhet. Med koden “ANGELICA” får du 25% rabatt* på ett helt köp på Desenio.se, läs mer längre ner i blogginlägget.

FÖRE: 
desenio_lagergren

EFTER: 

P1050421

GRL PWR, palmer, lilla havet, stora bilden på havet, svartvita kvinnan med vingar och monstera. 

Jag gjorde ett youtube-klipp på när jag satte in alla posters i ramarna och hängde upp. Jag är så nöjd med resultatet, vilket lyft för köket och humöret. Jag blir glad av bilderna. Och lugn. Jag tänkte byta ut monsteran (den gröna växten) till något annat, den passade inte riktigt in tycker jag. Det finns hur många posters som helst att välja mellan inne på Desenio.se. Jag vill sätta upp nya tavlor även i barnens rum, så jag ska nog lägga ytterligare en beställning. Där blir nog temat djur och natur, båda älskar ju apor och hundar. Jag ska se vad jag kan hitta!

P1050415

GRL PWR passar bra in i köket! Här hittar du den postern. 

P1050394

Semesterkänsla deluxe!

P1050419

Det är fint att blanda olika storlekar på ramarna.

P1050388Så nöjd med resultatet.

P1050407

Desenio.se finns även olika ramar. Jag valde att blanda vitt och mässing, just mässing är så snyggt till all marmor i köket. Några av ramarna är i glas och några i plast. Jag använde mig av en mall som finns på Desenio.se för att veta hur tavlorna skulle sitta i förhållande till varandra. Smart tycker jag då det inte är min starka sida att se sånt framför mig innan. Då sparade jag väggen från några extra hål! Om du uppger koden “ANGELICA” får du 25% rabatt på ett helt köp, koden gäller från 11/7-13/7-2017. *Gäller ej handpicked och ramar. 

I samarbete med Desenio.se 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Men åh så perfekt! Ligger tyvärr också i skilsmässa så postern GRL PWR ska jag helt klart klicka hem redan idag.
  För när allt är klart för mig så kommer vi bo 4 tjejer, jag och mina tre döttrar, i lägenheten. Så jag får känslan av att denna poster får sitta i hallen. Som en reminder när man kliver in hemma hos oss. att det faktiskt är GRL PWR!
  “Tack” för rabattkoden med andra ord 🙂

 2. Linda

  Hej!! Senaste avsnittet av tvillingpodden med Fanny! Så jäkla kul!!! Stor kram, ha en härlig sommar! //Linda

 3. Pia Svensson

  Hej:)
  Jag älskar din sida <3<3<3<3<3
  Jag vill tipsa om vart jag handlar märkesvaror, inredning, skönhet, kläder, resor billigt på nätet. Har gjort massa med bra fynd här: https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm . Även här har jag fyndat: http://letsdeal.se/r/45051/100
  Jag handlar också genom de flesta kändaste webbsidorna på nätet och då får jag bonus genom dessa sidor: https://www.cashbacker.se/ny-medlem/194584 och https://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e .
  Dessa sidor har hjälp mig att fynda och sparat mycket med pengar. Hoppas de kan hjälpa dig med 🙂 <3
  Kram och lycka till!!!