Angelica Lagergren

Snack om sex och kondomer

Veckans avsnitt av Tvillingpodden innehåller en hel del snack om sex, om att skydda sig och om hur man maxar sin singelsommar. Vår kompis Fanny Lagerwall är gäst och det var ett roligt avsnitt att spela in. Du kan lyssna via itunes, acast eller tvillingpodden.se. Fanny är just nu på semester i Mexico och jag är så sjukt sugen på att boka en flygbiljett och åka ner till henne. Tänk sol, bad och massa vila… Jag måste dock hålla i mina pengar, så det blir ingen resa för mig.

Letsdance_lumene

Fanny jobbar som make up-artist och sminkade mig när vi var och tittade på Let´s Dance förra året.

tvillingarna_lagergren_mamaJag och Jessica tänkte köra en frågestund i Tvillingpodden. Vad vill du veta? Kommentera här eller maila mig på [email protected] så ska vi göra vårt bästa för att besvara just din fråga. När jag ser den här bilden saknar jag mitt långa hår… Men jag ska försöka behålla det korta ett tag till. Det är mer lättskött även om jag tycker att det är riktigt fint med det där långa, blonda.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Hej! Funderar också över vikten. Stämmer det att du gjort gastric?

    Sen vill jag skicka styrkekramar ?

  2. Malin

    Hej! Jag är nyfiken över varför du inte vill prata om din viktnedgång. Man ser ju tydligt på massa bilder förgångna några år sen att du säkert gått ner 20-30 kilo. Du säger ofta i tvilingpodden (ja, jag lyssnar ofta om alla avsnitt?) att du äter godis varje kväll och inte tänker så mycket på kost/träning. Varför är det känsligt? Har det med din tidigare ätstörning att göra. Keep up the good work?

  3. Emma

    Du är jättefin i håret nu tycker jag! Känns mycket mer naturligt och lite ”mognare” eller vad man ska säga 🙂

    Lite frågor, högt och lågt:
    1. Vill du ha fler barn?
    2. Vem är din förebild?
    3. Varför åkte ni till NY tillsammans? Kändes inte det jättejobbigt?
    4. Vilket är ditt drömresmål?
    5. Om ni båda får drömma fritt, hur ser ert företag ut om 5 år?

    Kram och tack för blogg och podd (har lyssnat på alla avsnitt!)

  4. Milo

    Vill börja med att säga att jag älskar din blogg och speciellt er podd (den enda jag lyssnar på!) Nu till min fråga, och den är väldigt personlig så vill du inte svara så förstår jag! Har du under ert äktenskap fått känslan att ni inte kommer att vara tillsammans resten av livet?