Knut på huvudet – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Knut på huvudet

Den perfekta frisyren på båda barnen nu är en knut. Philips hår har blivit så långt, jag frågade Annikas kille Fredrik precis om han kunde klippa honom. Han skrattade bara nervöst så jag tolkar det som ett nej. Nu har vi ätit mellis, massa melon och sesamkakor med smak av kokos. Så gott! När Philip sov vid poolen lekte Annika med Frans och Alice och jag fick sola i 10 min. Väldigt skönt! Det har varit en molnig dag men perfekt för barnen. Jag kan verkligen rekommendera Kvarnparksbadet om ni har vägarna förbi Danderyd. Mysigt, billigt att gå in och två små barnpooler. Självklart en för vuxna också, men där badade inte vi idag. Nu ska jag skriva en dikt om Fredrik efter önskemål från Annika. 😉 

Fin (på insidan. Och utsidan!) 

Rolig (och rik!) 

Enastående 

Duktig (på sitt jobb och på att laga mat)

Rolig. Det finns få som får mig att skratta Fredrik. 

Intresserad av vad folk har att säga. 

Kampsportsintresserad. Hade blått bälte i taekwondo. 

Nu ska jag leka med Frans tågbana. Det är roligt för barnen med massa nya leksaker! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.