Angelica Lagergren

Lotta Gray i Tvillingpodden 

Vilken lång bilresa! Än är vi inte hemma. Jag fattade såklart att det skulle vara mycket trafik idag, men nu går det orimligt segt. Jag sitter bak mellan barnen och ska fortsätta lyssna på ljudboken ”Himlen kan vänta” av Lotta Gray. Jag jobbade på röda mattan i en herrans massa år, både som fotograf och som reporter. Lotta är en fantastisk människa som jag sprungit på i vimlet många gånger. Hon har även gästat Tvillingpodden, avsnitt 77. Fint och viktigt avsnitt. Bästa småsyskonen som varit ett fantastiskt stöd under helgen. Så glad för vår nära relation. <3 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fanny

    Jag blir trött på att folk skriver elakt om Stefan i flera kommenterar här o spekulerar hej vilt och då hör vi inte ett knyst från Angelica men så skriver Stefan ett inlägg där han visar hur absurt det är att folk hittar på saker när man inte vet, då helt plötsligt så blir folk arga o då e Angelica på det direkt att det sårar henne? Får inte han försvara att han tycker det e absurt? Han får starta en blogg från noll medan du får behålla den gamla med alla läsare som stöttar dig för han kan ju inte skriva nåt för att försvara sig från alla kommentarer här, tycker gott du kan länk till Stefans nya blogg eftersom du fick behålla denna?

    1. Katarina

      Varför skall hon länka till Stefans bloggadress?!

      Det är vell självklart att det var Angelica som skulle behålla den här bloggen. Hon är en offentlig person, Många av läsarna har hittat hit tack vare hennes unstafram och podd. Stefan har blivit intressant tack vare Angelica och inte tvärtom. varför i hela friden skulle han få ha tagit över denna blogg. Förstår inte hur vissa tänker….

      Massa styrkekramar till dig Angelica♡♡

      1. Lisa

        Håller med Katarina. Å utan att veta vad som hänt så tycker jag inte man kan kräva att Angelica ska länka till hans blogg, det har man som läsare ingen rätt till eller med att göra.

        1. Fanny

          Bara jag som kommer ihåg att den hette herrochfrulagergren? Det var bådas! Ne de har man Ingen rätt till men man kan väl så säga vad man tycker eftersom alla andra tydligen tycker att de får kasta rykten om Stefan hej vilt!

          1. Lisa

            Tycker såklart inte man ska kasta rykten heller. Snarare hålla sig lite passiv kring det hela då man faktiskt inte vet vad som har hänt eller om någon har svikit någon, hur de mår osv.

  2. Vanja

    Förstår inte problemet med inlägget i Stefans blogg? Han klargjorde mycket tydligt att han inte har gått vidare med denna sofia! Det är väl inget att bli ledsen, upprörd för?

    1. Cecilia

      Fast nu skrev ju Angelica att det sårade henne så då gjorde det ju det? Oavsett vad du tycker? Vad vet du? Konstigt att tycka om vad folk ska bli sårade/ledsna/upprörda för!

        1. Vanja

          Det är klart hon får bli ledsen 🙂 Undrade bara vad problemet var! Det var ju inget elakt mot Angelica. Han kommentera ju vara det absurda i folks spekulatiober!

  3. Carolin

    Oavsett vad som fått er att gå skilda vägar tycker jag man respekterar varandra och håller en neutral front utåt. Håller med föregående om att Stefans inlägg var osmakligt, kändes inte likt honom. All lycka till Angelica, väntar spänt på er podd imorgon (om det kommer en), brukar lyssna när jag viker in tvätt i garderoben ?

  4. Emma

    Kan både förstå diskussionen och inte ang skydda barnen osv. Dock kan jag tycka det är mkt märkligt det Stefan gör på sin blogg och driver ang relation med hans kompis. För om det är så stt han varit otrogen tycker jag det är mkt osmakligt att skämta om det. Även om den så kallade otroheten inte är med hans bästa kompis är det enligt mig mkt osmakligt. Förstår inte varför han väljer att göra ett sådant inlägg? Om ni inte ska prata om det?

      1. Emma

        Stor kram till dig! Lita på din egna magkänsla gör saker du känner är rätt och inte vad andra säger man ska göra i den här situationen. Sen en sista sak glöm inte att du är stark som har vågat söka hjälp ang det ni pratat om i podden. En kolk person sa till mig en gång. Människor som är starka är det som vågar be om hjälp.

      2. Maria

        Hej Angelica! Har ont i magen över saker jag har kommenterat här.. Förlåt för det… kan du förlåta mig för det? Kram

      3. Maria

        Hej! Jag har ångest, dåligt samvete och ont i magen över saker jag har kommenterat här.. ber om ursäkt..kan du förlåta mig för det? Kram

      4. Veronica

        Hej Angelica! Min kompis maria försökte skriva en ursäkt tre gånger men kommentarerna verkar inte ha nått fram. Hon undrar om du fick hennes ursäkt? Mvh Veronica