Angelica Lagergren

Nu kan du få mig så lätt

Jag älskar Håkan Hellström och ikväll ska jag få gå på en hel spelning med honom tillsammans med min bästa vän Maria. Väldigt spontant och kul tycker jag! Jag kom precis på att jag sett honom en gång tidigare, då på Way out west, men det är många år sen. Jag tror att det var den gången jag hjälpte en vinglig Kirsten Dunst att hitta rätt till toalettkön. Och jag tog en bild med Alexanders Skarsgårds dåvarande tjej Kate Bosworth. Jag har inte gått på så många festivaler i mitt liv, men jag minns Way out west som härlig och rolig.

P1010708

Igår hade jag på mig en klänning från Bikbok (gammal), väska från Marc Jacobs och skor från Zara. Skinnjackan kommer från Soaked in luxury. P1010721

P1010704

Det var i kallaste laget igår med bara ben, men är det sommar så är det. Ikväll blir det dock jeans eftersom Håkans spelning är på Stadion och vi ska vara utomhus vill jag gärna slippa frysa. Jag förknippar Håkans musik med gymnasiet, ljummen öl och roliga fester. En av mina favoritlåtar med honom är ”Nu kan du få mig så lätt”.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Haha, det skulle ju inte va en fråga om du har fina lockar, utropstecknet blev visst frågetecken… ?

  2. Carina H

    En undring? har Du färgat håret? i vilket fall som helst så är det snyggt eller då är bilden suddig, tyckte bara Du såg annorlunda ut.

  3. Elin

    Jag känner mig som världens tråkigaste som går ut typ 1 gång i månaden. Jag är så imponerad över att du orkar. Men det ger ju energi att umgås med vänner och hitta på saker. Hoppas du får en härlig kväll! Hälsa Håkan ?

  4. Nathalie

    Åh Håkan ❤️ Är liiiiite avundsjuk nu! Älskar Håkan, men hade inte råd att köpa biljetter till sommaren. Hoppas ni får det kalasbra!! Stor kram