Angelica Lagergren

Tjejmiddag!

Ikväll ska jag och Jessica möta upp Sheila, Fanny och Bella för en tjejmiddag. En efterlängtad sådan! Jag satt precis och skrev en artikel som jag gjort med hjälp av Sheila, den handlar om hur man bevarar barnens kläder bäst. In på Loppi.se och och läs. Hon är verkligen expert när det kommer till barnkläder och får ständigt stå ut med mina frågor om skalkläder och lager på lager när vi ses. Ikväll ska jag nog låta henne vara, haha. Vi hörs ju angående artkilar till LOPPI en gång i veckan. Jag vill höra mer om hennes sommaställe som ser magiskt ut! Vill ta med barnen dit i sommar och hälsa på.

img_7768

Här var vi på Berns och åt så sjukt god mat. Gulliga Johanna kunde inte följa med ikväll, men det var inte så länge sen vi sågs. Vi åt middag tillsammans i New York. Det slog mig precis att jag aldrig la ut alla bilder från den restaurangen, jag ska nog försöka göra det så snart som möjligt.

Ni är flera som undrar varför det är så glest med inlägg från Stefan. Det har sina förklaringar, han sa att han skulle blogga ikväll. När allt lugnat sig lite kommer jag absolut berätta mer för er, men just nu är det minst sagt rörigt i livet. Jag tar en dag i taget och är övertygad om att framtiden är ljus.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Fint kort på er brudar!
    Alla ni är Power tjejer som gör er grej och ni gör det väldigt bra!
    Ni är grymma!

  2. Madelene

    Fina Angelica. Som jag beundrar dig! ?
    Vilken stark, vacker och fantastisk människa du är. Framtiden är såklart ljus för dig!
    Ditt leende gör mig glad!
    Stora kramar från mig!

  3. Evelina

    Framtiden är ljus, lovar <3 När man tar sig förbi såna där kriser som gör gör att man vacklar till ordentligt blir man mer tacksam för livet. Så känner i alla fall jag nu några år efter skilsmässan från min exman. What doesnt kill you makes you stronger stämmer verkligen bra när man prövas på olika sätt. Hoppas att du snart är tillbaka till ditt starkaste jag oavsett vad det är som inte är bra. Största styrkekramen till dig <3

        1. Emma

          Angelica. Ni borde ha någon som modererar kommentarerna. Bespara er och även oss de där förpestande trollen.
          Kanske kan du och Jessica moderera åt varandra?

      1. Alex

        Vad fan är ditt problem? Lider med dig som verkar fått så lite uppfostran om hur man borde bete sig. Din stackars sate.