Angelica Lagergren

Adrenalin på riktigt

Jag och flera andra bloggare var inbjudna till ett event som Audi höll i för ett par veckor sen. Jag har inte hunnit blogga om det än och jag vill såklart visa er bilder från dagen. Vi började med teori inomhus där vi fick veta hur vi skulle köra på banen. Jag och Annika fick sitta tillsammans och hon började att köra. Jag har automatkörkort och var nervös över att vi skulle behöva växla, men det behövdes inte.

image-14

Jag och Jessica på flygplatsen.

P1010043Paula var också med!

Vi fick köra Audi R8 V10 Plus, TTRS och en R8 Spyder. Det var så kul att köra på bana, men det absolut roligaste var att gasa på landsväg och motorväg. Jag blir helt pirrig av att tänka tillbaka på den där dagen. Adrenalin i hela kroppen, hjärtat slog hårt och jag fick fjärilar i magen. Wow, det var verkligen häftigt! Som att bli kär på nytt. Kär i livet!

P1010073 Mikaela Åhlin-Kottulinsky är elitförare och visade oss hur bilarna fungerade och hur vi skulle köra. Hon var verkligen inspirerande! P1010068 Jag och Annika innan vi skulle köra R8 på banan. _F3A4668 Livets liv!   P1010082 Jag och Mikaela Åhlin-Kottulinsky. Audi Sturup_74A4887 Det var magiskt vacker nere i Skåne. De gula rapsfältet är så fina. Där skulle jag kunna bo! Audi Sturup_74A4920 Girl power! Audi Sturup_F3A4769 Mitt mål är att köpa en egen Audi R8. Det är verkligen en drömbil!  Audi Sturup_F3A4873 Hela gänget framför ett fint slott som vi åkte till. P1010114 Bästa Egoina var också på plats. Vi jobbade tillsammans på VeckoRevyn och hon skrev grymma krönikor.   P1010096

Jag matchade bilen rätt bra, haha. 

Vi pratade om körglädje och om att det är jobbigt med folk som sitter med i bilen som lägger sig i. Jag är själv en sån som lägger mig i. Jag säger ofta till Stefan om han kör för fort eller ligger för nära någon annan bil. Jag fattar ju att det tar död på körglädjen. Det bästa som finns är att köra nedcabbat, fort och med hög musik, gärna med sällskap i bilen. Jag tycker att det är rätt trist att köra ensam.

Jag är noga med att inte köra för fort på 30 och 50-vägar, men på 110-vägar blir det ofta lite för fort… Innan Audi-eventet måste jag faktiskt erkänna att jag var lite rädd för att köra bil. Jag blir ofta osäker i korsningar och stressad när folk ligger för nära mig. Men under eventet var det nåt som hände. Jag ÄLSKAR att köra bil nu. Jag känner mig säkrare och tryggare nu och det är sjukt kul att köra bil. Äntligen har det släppt! Jag är så glad för det.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Men du som har automatkörkort får inte ens köra en manuellt växlad bil så att du hade behövt växla är inte ett icke existerande problem 🙂 kul det såg att vara!