Angelica Lagergren

Pool på baksidan

Vi fick sms av Ibbe som bjöd över oss på bad, kakor och kaffe. Jag var först med att hoppa ner i poolen och sen kom alla kidsen. Stefan, Acko och Ibbe satt och drack kaffe. En helt ljuvlig eftermiddag! Jag tror att barnen badade i mer än en timme. Bland det bästa jag vet är att sitta i skuggan med en alldeles nybadad unge i famnen. Alice ville leka bebis och det var så mysigt. Nu förbereder vi middag och barnen leker hund på golvet. Jag älskar verkligen familjelivet dagar som dessa! Den här typen av dagar får man komma ihåg när det är snöoväder eller slask och alla ytterkläder ska kläs på… När man svettas och blir frustrerad över alla lager på lager som ska på.

IMG_2241.JPGPepparkakor hos Ibbe och Elsa. Jessica är på bröllop. Älskar Alices mun på den här bilden, munkunge!

IMG_7460Mys i skuggan! Som jag älskar det här gänget.

IMG_2244.JPG

<3

Jag har samlat några nya fräknar på nosen och i morgon har jag fått soltid i morsdagpresent. Stefan undrade vad jag önskade mig och då sa jag sovmorgon och lite tid i solen. Sen när jag var inne i bokaffären och handlade en present till min egen mamma sa jag att det vore kul med en vegetarisk kokbok. Vi har kommit av oss lite på den fronten, nu blir det mest köttbullar och korv igen. Ikväll blir det dock vegetarisk lasagne. Firar ni mors dag? Vi ska åka och fika hos mamma i morgon, men mer firande än så blir det nog inte.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmelie

    Själv är jag just nu beordrad att ta ett långt bad för Nikki och Tommy behövde köket för sig själva så något fuffens har dom för sig allt 😉 annars kommer vi spendera större delen av mors dag på en fotbollsplan då Nikki har match. Men Tommy brukar alltid se till att jag får present och extra uppvaktning på morsdag. Kram på dig fina