Angelica Lagergren

Fredagsfint

Inlägget innehåller adlinks*

Fredag men det känns som söndag tycker jag! Så skönt med långledigt även om jag sitter på kontoret idag och jobbar. Jag har fått uppdateringar hemifrån och där verkar allt rulla på bra. Jag tänkte sluta om någon timme och åka hem och ha fredagsmys med familjen. Självklart med tacos! Sen skulle jag gärna se någon riktigt spännande film, har ni nåt tips? På planet hem från New York såg jag Passengers med Jennifer Lawrence. Har ni sett den? Spännande, intressant och jag fick mig verkligen en tankeställare. Jag vill gärna se nåt liknande ikväll.

Här kommer lite fredagsfint som jag gärna skulle shoppa. Vi har den där flufflampan i Alices rum, men jag skulle vilja ha en större i vårt sovrum. Och baddräkten från Calvin Klein skulle jag inte tacka nej till. Jag älskar pasteller, både när det kommer till kläder och inredning. I helgen behöver vi köpa sommarskor till barnen. Både tunnare sneakers men också sandaler. Sheila har grymma tips när det kommer till just sandaler till barn. 

*Adlinks, vad är det? 
Vi har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips. Vi kommer främst att länka till inredningsprylar, men även kläder till både oss och barnen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.