Angelica Lagergren

3 snabba frågor

1. Vad är planerna för helgen?
– För en gångs skull har vi inte så mycket planerat. Jag gillar att hitta på saker, träffa vänner och så. Men Stefan trivs allra bäst hemma, så där är vi lite olika. Jag jobbar i morgon (här på Åkersberga-kontoret) men sen är vi lediga tillsammans lördag och söndag. På söndag eftermiddag åker Stefan iväg på sin golfsemester och jag ska vara ensam med barnen. Men just det, helgen ja. Jag hoppas på fint väder så att vi kan bada! Kanske inte i havet, men vi har en liten uppblåsbar pool från förra året som jag hoppas funkar även i år.

flamingo

Jag i Thailand. Jag ÄLSKAR att bada!

IMG_3283

2. Hur mår du? 
– Upp och ner. Jag försöker tänka positivt och ta en dag i taget bara. Och faktiskt acceptera att man inte alltid mår helt hundra rent psykiskt. Jag ska ringa på måndag och kolla vad som hände med min remiss till en psykolog. Jag skulle verkligen behöva gå och prata med någon (vi går i familjerådgivning också) enskilt. Det är skönt att få verktyg att jobba med när det är lite snurrigt i huvudet.

3. Vad ska ni göra i sommar? 
– Vi ska ner till pappas sommarhus i Torekov och så blir det en vecka i Grekland. Jag ska för första gången på länge försöka vara helt ledig. Bloggen och Tvillingpodden tar inte paus, men det andra jobbet ska göra det. Det ska bli skönt att fokusera på tid med familjen, träning och vila.

13694430_1745708305670710_1765408704_n

Pappas hus under uppbyggnad! godmorgon Titta vad liten Flippen var förra sommaren. En liten mini! image-12

Pappa och Elsa vid havet. Jag hoppas på många kvällar som den på bilden. Grilla, promenera och bada. Och bara njuta, njuta, njuta.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Tycker bara det är så HIMLA bra att du skriver om ångest och såna saker! Jag mår ungefär samma som du verkar må och det känns alltid lite lättare när man inte är ensam om det. Jag vågar inte ens berätta för min familj. Tack för att du vågar, och kram!