Angelica Lagergren

Sista arbetsdagen

Idag är sista arbetsdagen på knappt två veckor för mig. Imorgon är det, kanske, som bekant röd dag, sen har vi klämdag på fredag. Nästa vecka åker jag på min efterlängtade solo-golfresa i södra Sverige. Jag kommer hem på söndag och måndag är en halvdag som jag tänkte flexa ut och på tisdagen är det nationaldagen. 13 dagars ledighet på fem semesterdagar. Det ni!IMG_2142Som ni vet är det ju inte ofta som Philip sitter still längre stunder. Men tidigare i veckan satt han faktiskt såhär och balanserade på soffkanten i nästan hela fem minuter. Jag älskar hans små fötter. De ”hänger” eller vilar liksom aldrig. De ligger antingen i kors när han sitter med benen rakt ut eller så är de vinklade uppåt som på bilden här. De rör sig konstant. Det är rätt jobbigt när han håller på att somna bredvid en, men annars är det för det mesta otroligt gulligt.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Härligt med golfresan! Missa inte Hooks Herrgård, otroligt vackert och välskött. Min brorsa är för övrigt ordförande i golfklubben där.

    1. Herr och fru Lagergren

      Åh! Hooks stod faktiskt på önskelistan när jag började planera men jag fick tyvärr inte in det rent logistiskt. 🙁 Det fick bli Sand, Vallda, Halmstad och Falsterbo istället.
      / Stefan

  2. Lena

    Hoppas du får en trevlig semester! Har ni klippt Philip? Vi har en kille i samma ålder som skulle behövt klippas, men vet inte hur vi ska göra. Någon som har tips? ?

  3. anna

    Härligt!? Jag har en liten fundering.. Hur gammal var Philip när han började förskolan och hur gick det? Ska skola in vår lille på 12 mån efter sommaren och han känns såååå liten. Storasyster var ändå 18 månader när hon började.