Angelica Lagergren

Nytt favoritprogram

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med våra barn. Men det verkar som att de har upptäckt fenomenet sovmorgon. Igår vaknade Philip vid 07:00 och Alice strax efter det. Idag sov vi hela vägen till 07:30. Men så mycket sömn i kroppen blev man lite extra trött i huvudet känns det som. Vi firade sovmorgonen med jordgubbsfrukost.nicke_spelar_golf

Skärmdump från Viaplay

Sen fick Nicke Nyfiken gå i bakgrunden medan vi städade lite, eller ja, jag städade och barnen lekte tillsammans med dockhuset och då kom det upp ett nytt favoritavsnitt. Nämligen Nicke Nyfiken spelar golf (säsong två avsnitt 13 för er andra golfentusiaster och för er som vill undvika detta avsnitt pga för golfintresserad partner). Jag utbrast i lycka: ”Titta Alice, Nicke spelar golf, precis som pappa!” och Alice frös till. Kanske lite för att jag skrämde henne med mitt skrikande men också för det jag sa. Hon svarade sen glatt: ”Ja som pappa och som Alice. Jag måste ha en rosa klubba, en stor rosa klubba”. Sen om det var en godisklubba eller en golfklubba hon syftade på får vara osagt men jag drömmer vidare på drömmen om pappa-dotter golf och väljer det förstnämnda.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Haha min man är också golfentusiast (är iväg på obligatoriska helg-rundan as we speak) och hans dröm är att vi i framtiden ska köra familjegolf, både jag och våra två pojkar.

    Jag lobbar mer för att vi ska spendera tiden i stallet. Vi får se var intresset finns när de blir större hehe .