Angelica Lagergren

Saker som händer när man kissar

Vi har pysseleftermiddag här hemma. Tanken var att vi skulle ha en utedag idag, men Alice säger att hon inte mår så bra lite titt som tätt för att deklarera att hon några minuter senare ”mår bra nu”. Men Alice och Philip har ritat en lång stund nu efter mellanmålet. Och eftersom allt flöt på lugnt och fint tänkte jag att jag passar på att gå och kissa i lugn och ro.IMG_2129När jag kommer ut från toaletten har Philip målat en jättefin blå teckning. Problemet var bara att bordet under teckningen matchade själva teckningen.IMG_2130Sådär ser bordet ut numera efter sanering. Vilken tur att vi ändå hade pratat om att kanske skaffa ett nytt matbord (eller inte…). Philip matchar även han teckningen och det sanerade bordet.IMG_2126Jag kanske inte behöver säga att jag en gång för alla har tagit bort alla tuschpennor från lådan med kritor?

/ Stefan

EDIT:

Okej! Ni är officiellt bäst! Tandkräm löste det och bordet är som nytt. Även lite andra äldre mindre fläckar försvann även de.

IMG_2131

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jill

    Jag brukar spraya på sån där Vanish till fläckborttagning på kläder. Det funkar på tefläckar och dyl på vårt bord. Låt det verka i 10 min innan du torkar bara.
    Lycka till.

  2. Mikaela Johansson

    Finns ngt som heter fläcksudd i mataffärer. Bleker ngt och kanske ev förstör ytan på ert bord beroende på vad det är för yta? Men värt att testa på ett litet ställe först kanske?