Angelica Lagergren

Preppat för bra sömn

I samarbete med Snoreeze

Imorgon åker vi till New York, som jag har längtat efter den här resan! Jag har också preppat för den. Vi ska vara där i fyra dagar och har en lång lista med saker vi vill göra och restauranger att besöka. Som pollenallergiker är vårresor lite speciella, tyvärr är man ofta inte bara snuvig utan även trött och sover dåligt. Eftersom våren kom tidigt i Sverige i år för att sen försvinna bort började jag, för första året någonsin, att äta mina pollenallergimediciner i tid. Det känns skönt nu när man ser på bilder att våren verkligen slagit till i New York. Det blommar överallt och vi har planera på att hänga en del i Central Park och bara slappa på en picknick-filt mellan allt annat som vi vill hinna med. Att våren är där betyder ju att min pollenallergi också finns där. Tyvärr. Och med min allergi så kommer snarkningar, vilket faktiskt är så vanligt som att varannan allergiker faktiskt snarkar när man är allergisk. Och vem vill sova bredvid någon som snarkar när man dessutom har jetlag? Då är timmarna man har dyrbara och då vill i alla fall jag och Angelica känna oss ordentligt utvilade.

P5081452

Nu när vi vet att vi har gjort allt vi kan för att sova ordentligt tänker vi maxa dagarna och göra allt det där man drömmer om. Jag tycker att Jessicas mål för tjej-resan, de gjorde till New York, i höstas är något att eftersträva. Att leva som en riktigt New Yorker. Jogga tidigt på morgonen i Central Park, fylla dagarna med massor av olika aktiviteter men undvika alla turistfällor och vara ute hur sent som helst. Några sena middagar är redan bokade och förhoppningsvis ska vi hinna träffa några svenska expats som jag träffade på bröllop i Österrike för några veckor sedan.

P3160279

I samarbete med Snoreeze

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Stressa inte, utan njut av dagarna. Ni hinner det ni hinner. Vi stressar aldrig runt numera, strosar mest och ser det vi ser, med några fasta punkter. Top of the Rocks var så häftigt, det tycker jag att ni kan åka upp till. Men glöm inte att lägga ifrån er telefonerna, se varandra i ögonen, och ta på varandra. En kindsmekning, en hand over ens biceps, fingrar genom håret. Och hoppas pollenallergin håller sig i schack! Jag åkte till Nya Zeeland och Australien i november och har inte känt av nåt alls! Hurra!!

  2. Lisa

    Såg I tidigare inlägg att ni ville käka på la esquina men inte fick bord. Ibland går det bra att bara droppa in men de har ett litet ställe på hörnet också som serverar majskolvarna men de bästa majskolvarna finns i soho på café habana. La esquinas majskolvar är äckliga i jämförelse. Café Habana har en restaurang men ni kan skippa den och bara köpa majskolvarna ur deras snabbmats ”hål i väggen”. Heeeelt fantastiska! / fd new yorker