Angelica Lagergren

Josefin Knave gästar Tvillingpodden

Äntligen! Ja, verkligen äntligen är det dags för Josefin Knave att gästa Tvillingpodden. Vi har pratat om det länge men nu fick vi äntligen till ett datum och spelade in med Knave. Jag och Josefin är gamla jobbarkompisar, vi arbetade på VeckoRevyn samtidigt och båda var gravida samtidigt. Hon bloggar ju även här på LOPPI (och jobbar!) och just nu vikarierar jag och Jessica för henne när hon är föräldraledig till lilla K. Ni hittar Knave på youtube också, en väldigt mysig kanal tycker jag. Vi ska filma nåt kul tillsammans, det ser jag fram emot.

P5030938

Jag, Josefin och Jessica efter vår inspelning. Lilla K somnade i en bärsele på Josefin och skrattade i sömnen. Så himla gullig bebis! I Tvillingpodden pratade vi om Josefins senaste graviditet och förlossning. Om att åka till Ikea när man snart ska föda, om sportbehåar som stoppar bröstmjölken och om hennes magsjukdom. Ett spännande och intressant samtal tycker jag!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Lyssnar varje vecka och älskar er podd, men tyvärr så var det jättesvårt att höra Josefini veckans avsnitt! Och höjer man ljudet så blir det så himla starkt varje gång ni pratar eller jingeln drar igång…

  2. Ann

    Intressant intervju men jag hör knappt Josefines röst. Jag lyssnar från datorn och tyvärr var hennes mick alldeles för långt ifrån eller något. Synd!