Angelica Lagergren

Att tumma på reglerna

Det må vara löjligt men jag känner mig så himla levande när man tummar lite på rutiner och regler. I tisdags planerade vi veckans mat och beställde hem en leverans som kom igårkväll. Och idag får jag sms från Angelica som tycker att idag är en perfekt kväll för hämtmat. Vad är det man säger småsakerna i livet?!syskonenlagergrenVåra kära barn är absoluta mästare på att göra det bästa av en annorlunda situation. Igår kom det ett bud med en ny luftrenare som jag ska få prova ett tag, lagom till allergitider. Den springer Philip och drar igång på maxfart ca 5 gånger i timmen och blir helt överlycklig när den blåser. Alice tog vara på kartongen och byggde ett hem åt sig och Kackarongos. För att nästa sekund åka båt tillsammans med Philip i samma kartong. Och jag ser nu när jag bläddrar genom bilderna att Philip tog tillfället i akt när vi inte fokuserade på vad han gjorde att göra en balansövning på en iPad. Trots att han vet att han inte får stå på dem. Han har nämligen lyckats spräcka en skärm redan genom att stå på dem.

Men just det där, att göra något man kanske inte borde göra till en mild grad, som att stå på en iPad när man vet att man inte får eller äta hämtmat en torsdagskväll. Det är livet ibland alltså.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Åh! Precis så där glad blir jag också över små vardagsvariationer!
    Kartonger är da shit enligt mina ungar. Ju större desto bättre. De fick gigantiska fatboys förra året och jag tror de älskade kartongerna mer än själva möbeln. * undra hur många kartonger jag kunde ha köpt för den pengen?*