Angelica Lagergren

När tröttheten slår till

Igår när vi kom hem från Kolmården var det rätt sent. Vi åkte hem senare än planerat och fastnade i köer, så klart. Men barnen höll ändå en ganska god min i bilen hem trots tröttheten. Jag barn in bägge barnen och satte på Philip en pyjamas och gick upp med honom för att natta han. Alice lekte som vanligt på nedervåningen. Men plötsligt blir det tyst. Philip somnade ganska fort därefter så jag gick ner på en gång för att mötas av det här.trottheten_slar_till_lagergrenVanligtvis när det blir tyst när Alice leker är det för att hon har hittat på något bus. Men inte igårkväll. Hon hade gått och lagt sig under soffbordet, vilket för övrigt är platsen hon alltid väljer att sova på om hon sover på nedervåningen, och somnat tillsammans med Kackarongos. Hon vaknade inte när jag rullade ut henne därifrån. Inte heller när jag plockade upp henne. Hon vaknade till när jag bytte blöja men somnade om i min famn på väg till till hennes rum.

Jag tror hon gillade dagen igår. Hon sa i bilen hem att hon skulle berätta för alla kompisarna på (för)skolan om att hon träffat Bamse och att hon saknade dem (kompisarna red.anm.). Nu ska jag skynda till bussen för att åka och morgonträna innan jobbet.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina H

    Klart att man blir trött. igår var det en superdag och är man då ute i luften så tar det. kände själv igår kväll att man var lite seg efter dagen med solen.och sen hade Ni ju vart på Kolmården och det tar kan jag lova.

  2. Emma

    Så sött!! Somnar de inte i bilen efter en fartfylld dag?
    Några tips annas hur man håller de vakna en bilresa så natten blir bättre:)