Hemma hos oss – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Hemma hos oss

Jag är så himla glad över vår tavla som vi har i vardagsrummet. Den har Emma Malm gjort och vi köpte den för några månader sen. Jag skulle vilja köpa någon tavla av henne att ha på kontoret också, det piggar verkligen upp med färg. Och sen älskar jag att det är så mycket guld i den. Jag blir sugen på att damma av mina gamla dukar och måla igen. Jag tror även att jag har några ark bladguld kvar bland alla mina färger. Rosorna som står på bordet i Klong-vasen har varit fina i över en vecka nu. Maria, Andy och Annika tog med sig de till mig förra fredagen och de är så vackra. Jag tror aldrig jag haft så många rosor i den vasen faktiskt. P4300700

Dockskåpet har Stefan satt upp på två reglar, och det är så smidigt att bara hänga för gardinerna när barnen inte leker där. P4300697Nytt här hemma är den här hyllan i hallen. Jag vet inte var Stefan hittade den men jag tycker att den var precis vad vi saknade i hallen. Vi har inte kommit fram till vad vi ska ha i hyllan än, men än varsin ananas i guld som jag hittade på H&M Home. Jag såg de när vi var nere i Malmö och jag ville inte flyga hem med porslin, så jag hoppas att de finns här i Stockholm också. En sån här hylla vill jag köpa till kontoret också, snygg och stilren förvaring. P4300698

En tredje favorit här hemma i inredningsväg är färska kryddorna. Det är Stefans idé att ställa alla tillsammans i en skål och jag tycker att det ser hemtrevligt ut. Om 10 dagar åker vi till New York och då ska jag passa på att köpa nya chiliflakes från Dean & Deluca, den där asken är tom nu. Jag skulle sätta mig precis och boka bord på La Esquina men tyvärr är det fullt, så tråkigt. Jag får kolla om det går att sätta upp sig på någon reservlista, vi måste ju äta deras goda majskolvar. Det visade sig att bästa Johanna Kajson och hennes man Rickard ska till New York exakt samtidigt som oss, så vi ska passa på att ses där och äta middag tillsammans. Så himla kul!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Man kan äta lika goda majskolvar på la Habana café ett tips. Annars kan man äta uppe också på La Esquina och där får man inte boka 👍🏻

  2. Sara

    Man kan alltid få bord på lunchen på la esquina, och majskolvarna är prick lika goda då! Och Balthazar har den godaste råbiffen av alla…