Angelica Lagergren

60 kg

Jag och Stefan har varit och tränat tillsammans. Så himla kul! Världens bästa Acko var här och tog hand om Alice när Philip sov sin lunchvila. Vi åkte iväg och körde ett intensivt och bra träningspass på 40 minuter. Jag lyfte 60 kg i marklyft och Stefan var superimponerad. Han slog sitt personbästa och lyfte 105 kg. Det är kul med träning där man verkligen får utmana sig själv och det är roligt att lära sig nya saker. Jag har aldrig lyft innan så jag har ingen aning om vad som räknas som starkt. Jag kände att 60 kg var i tyngsta laget, så nästa gång backar jag nog lite.

IMG_6085

Nu är vi hemma igen och jag ska hoppa in i duschen. Finns det nåt skönare än en riktigt varm dusch efter ett hårt träningspass? Jag tror inte det. Det är min tur att klippa Tvillingpodden, så det står på dagens to do. Barnen leker med lego och Stefan förbereder sig inför sin golftävling i morgon.

IMG_6088

Min rosa träningströja kommer från H&M och byxorna är från Aimn. Jag är sugen på att köra ett boxningspass, men jag tror inte att det finns på vårt gym (24/7 fitness). Jag har kvar boxningshandskar från när jag och Stefan (och Jessica) boxades mycket förut, så jag kanske kan köra ett pass med honom här hemma. Eller nästa gång vi ska till gymmet. Vi ska försöka få in ett träningspass tillsammans i veckan, vi behöver mer tid för varandra. Och att kombinera tid tillsammans med träning är optimalt tycker jag. Stefan är världens bästa träningscoach!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paulina

    Det är så uppenbart att du känner att du måste kompensera med ett ”gulligull” inlägg nu efter alla spekulationer om vad din paus egentligen handlade om.

    Och angående din ångest – den bottnar troligen i att du inte alls vill vara med Stefan. Ångest kommer aldrig ”från ingenstans”, det bottnar alltid i något.

  2. Fanny

    Bra jobbat! Skit då slår Stefan mig med 5 kg! Får tyvärr inte lyfta så tungt just nu med en skadad axel:(

  3. Maria

    Heja er! Ni prioriterar verkligen rätt! Det som forskning visar är att under småbarnsåren så är det man ska satsa på att få tid tillsammans som par, precis som ni gör. Det är så lätt att allt handlar om att lösa av varandra med barnen, att göra saker parallellt istället för tillsammans. Det är då inte konstigt om man sen då barnen blivit lite större, och man då står och tittar förvånat på varandra och undrar ” Vem är du?”.
    Att ge sina barn den gåvan, att ha föräldrar som tycker om att vara tillsammans, det är väl investerade timmar.
    Kram och keep up the good work.

  4. Julia

    På fitness24seven i Göteborg finns det! Är sååååå kul ju! Annars håller jag med tidigare talare om bodycombat! Så kul också!

  5. Therese

    Prova body combat, brukar finnas på fitness 24 seven. Världens bästa pass som är kampsportsinspirerat men man går individuellt så du jobbar ensam och inte två och två som på Box 🙂