Angelica Lagergren

Inredningsfix på kontoret

Idag ska jag och Jessica försöka göra fint här på kontoret. Vi flyttade ju hit till det större rummet redan i december men vi är fortfarande inte klara. Det känns okej att vara här, men det är inte så personligt som vi skulle vilja ha det. Vi ska åka iväg och handla blommor och växter till alla krukor. Och så ska vi spela in ett nytt avsnitt av Tvillingpodden också. Efterbilder på kontoret kommer! Såhär ser det ut just nu:

IMG_6025

Allt är lite sådär rörigt inslängt i bokhyllan. Vi behöver fler förvaringskorgar och ett bra system för bud som kommer hit. Tunnan är från Ikea och den tänkte jag att vi skulle ha pant i.

IMG_6024

Här skulle vi behöva två stolar till. Och eftersom vi nu har två olika sorters stolar tror jag att det blir snyggast med ytterligare ett par stolar som är helt annorlunda. Dammsugaren släpade jag hit idag också så att vi kan få det rent och fint. Jag är ju fortfarande sugen på att måla den där väggen i någon färg. Helst rosa. Jag ska kolla med Jessica vad hon tycker, jag tycker att det är lite tråkigt med helt vitt… Nåt riktigt mörkt hade också varit snyggt tycker jag. Mörkblått kanske. Som sagt, vi får se vad Jessica säger.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej, får man be om tips på hur man får barnet att gå på pottan. Våran tjej är precis två och har varit blöjfri i ca 2 månader, dock bara dagtid, typ 06-21, på natten blir hon hysterisk om hon inte får ha blöja, jag vet inte varför, den är oftast tom på morgonen så de hönger inte på att hon ”måste få kissa”. Har ni några tips?:)

    1. Sandra

      Det kan vara en form av separationsångest, gör ingen stor grej av det så går det över av sig själv.

      Det kan också vara ett sätt för henne att ”ta kontroll” och ”vara stor” genom att bestämma själv. Tipset om natt-trosor är jättebra om ni absolut vill bli av med blöjan. Kör samma rutin som nu men istället för att ta på blöjan erbjuder ni trosorna istället. Låt henne välja trosor i affären så har hon själv fått bestämma och då tagit kontroll. Prova att ta fram två par trosor och låt henne välja vilket par hon vill ha -ytterligare kontroll från hennes sida!

      Lycka till!

    2. Annica

      Jag undrar också varför man ska stressa med ett barn är precis 2 år? Så liten fortfarande. Blöja på natten ett tag till gör väl verkligen ingenting, framför allt inte om hon känner sig trygg med det. Det sista man ska göra med småbarn är att stressa. Oavsett vad det gäller. När man är 2 år gammal så är man bra liten fortfarande. Hon har många år på sig att sova utan blöja. Låt henne vara liten och känner hon sig trygg med blöjan så är väl det ändå ok?