Angelica Lagergren

Vad är viktigt i ett förhållande?

Jag hittade ett gäng frågor hos Sandra Beijer som jag tänkte besvara, om sommar och sol. Om relationer och egenskaper hos en partner. Om vad som finns i vårt kylskåp. 

Hur blir din sommar i år?
– Jag och Stefan startar sommaren med att åka till New York tillsammans. En resa som jag tror och hoppas ska bli bra. Vi behöver ägna tid åt varandra och bara få vara tillsammans. Vi ska vara en vecka nere i Torekov i sommar också, där pappa har sommarställe, det ser jag fram emot. Och sen blir det nog en del fix hemma.

Vad gjorde du för exakt fem månader sedan?
– Då var det november och i bloggen hittade jag det här inlägget som handlade om att hålla rent och fint hemma. Om att det var stökigt med två barn. Och sen tog jag den här gulliga bilden på Alice.

IMG_0073.JPG

Kan du bjuda på någon teaser inför kommande blogginlägg?
– Faktiskt inte. I vanliga fall sitter jag och Stefan och planerar inför veckan som kommer, men i och med att jag åkte till Malmö på event har vi inte hunnit med det.

Vad är viktigt i ett förhållande?
– Att kunna lita på sin partner. För mig är det viktigt att känna att jag blir lyssnad på och att den jag lever med känner att han kan prata med mig. Jag tror att det är viktigt att inte gå omkring och bära på saker man funderar på för länge. Men just det där med tillit är viktigt för mig.

Vad är viktiga egenskaper hos en partner?
– Ärlighet, humor och spontanitet. Jag tycker att det är viktigt att kunna skratta tillsammans. Och sen tycker jag att det är viktigt att man kan känna att man kan sitta helt tyst med den personen man lever med, utan att man tycker att det känns konstigt eller jobbigt. Avslappnat helt enkelt. Och jag vill att den jag lever med ska kunna vara helt sig själv i alla lägen, inte behöva göra sig till.

Vem kysste du senast?
– Stefan. Jag har inte kysst någon annan på över sex år. Jag blir pirrig när jag kysser honom och det gör mig glad att tänka på, att det fortfarande känns så efter så många år.

stefan_lagergren

Har du något onödigt du gör?
– Ja, jag gnäller nog onödigt mycket. Jag ska sluta med det. Jag ska på riktigt inse vad jag har och njuta av det. Stanna upp mer och inse hur långt jag kommit med alla mina mål. Om jag fortsätter att rusa på i det tempot jag gjort kommer jag aldrig riktigt kunna glädjas åt framgångarna. ”Vi firar det sen” ska istället bli ”Vi firar det NU”.

Vad är det sämsta med denna vecka?
– Att jag inte mår helt bra psykiskt. Jag har tagit tag i det och ska börja gå i terapi, både enskild och tillsammans med Stefan. Men just nu tar jag bara en dag i taget och tänker mycket ”här och nu”.

angelica_lagergren-1

Vad ska du göra i höst?
– Så långt har jag faktiskt inte planerat. I slutet av sommaren ska vi på bröllop i Grekland, men i höst vet jag inte alls vad som händer. Jag vet faktiskt inte ens vad jag ska jobba med då, så det blir spännande. Jessica säger alltid att allting löser sig, så jag väljer att lita på henne.

Vad har du i ditt kylskåp?
– Oj, massor. Det var jag som stod för veckohandlingen den här veckan och jag klickade hem allt från nätet. Jag hittade massa bra ”ta 2 istället för 1” så det blev nog en del onödig shopping när jag tänker efter. Men på veckans matsedel står bland annat pasta med pesto och fetaost. Och fiskpinnar med potatis och ärtor.

Frågestund! 
Vad vill ni veta om mig? Skriv gärna frågor här nere så sammanställer jag ett inlägg längre fram i veckan.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Utåt verkar ditt liv perfekt. Du är vacker, gift, två lätta förlossningar, två friska barn, en tvillingsyster, bor i hus, bra familj och vänner.
    Om du visste hur priviligerad du är.

  2. Linnea

    Hej på er! Jag skulle tycka det var roligt om ni gjort nått inlägg om inredning, kanske en rundtur av ert hus? Kram

  3. Caroline

    Jag vill bara säga tack till dig o Stefan för att ni vågar berätta att ni har det skakigt just nu. Det är otroligt sällan man hör nåt sånt, det är ju alltid det idylliska o fantastiska man får se. Jag och min sambo har det skakigt nu också nämligen, och det är så lätt att känna sig ensam i det. Vi älskar varandra och få ordning på vårt liv, och vi jobbar på det hela tiden. Men jädrans vad jobbigt och slitsamt det är emellanåt! Att det ska känna så svårt, trots att vi egentligen är helt överens om hur vi vill att vår relation ska se ut. Så massa MASSA KÄRLEK till er!!! Det känns skönt att höra att ni också kan ha det jobbigt men att det går att jobba på det tillsammans bara man vill, även om det inte alltid är lätt. Det känns som att vi är i gott sällskap liksom. 😉 Lycka till med allt!!!

  4. A

    Hej!
    Jag kommenterade förut och undrade varför en väljer att åka på semester utan sina barn, och nu förstår jag. Psykisk ohälsa är inte att leka med och med facit i hand förstår jag helt och fullt era beslut. Hoppas att du mår bättre snart och att er kommande resa blir fin! Ledsen att jag dömde på förhand förut.
    <3

    1. Sofia

      Så psykisk ohälsa är enda anledningen att man väljer att åka på semester utan barn? Man kanske bara vill vara sig själv för ett tag och ladda batterierna utan barnen? Tror knappast att psykisk ohälsa var varför dom åkte på semester utan barnen…

    2. Annica

      Gud så idiotiskt. Så det är bättre att bränna ut sig helt först då innan man ger sig själv tid att andas. Nej fy på dig ”A”.

      1. A

        Utbrändhet är också psykisk ohälsa, inte att förväxla med psykisk sjukdom. Hon skrev ju själv att hon inte mår psykiskt bra?

    3. Frida

      Till ”A” jag reste precis ENSAM utan min 15 månaders för att jag var sugen på det. Det var väldigt skönt och jag njöt till max… och tänka sig, jag är inte utbränd eller psykiskt sjuk:)

  5. Kikan

    Vill bara skicka massor av kärlek till er. Ni väljer vad vi vill skriva om eller berätta. Ni har ingen skyldighet att säga vare sig A eller B. Välj de bokstäver i alfabetet som passar er 🙂 Vi är glada för det ni delar med er. Pöss!

  6. Josefine

    Hej! En trogen lyssnare på tvillingpodden här. Skickar massa styrka och kärlek till dig! ? pastan med pesto och fetaost lät supergott. Kan inte du lägga upp receptet på bloggen när ni har provat det? Massa kramar