Angelica Lagergren

Gulli gulli igelkott

Jag har sovit på hotell inatt här i Malmö och sängen var så skön att jag skulle gjort vad som helst för att få med den hem. Ni vet när den är sådär mjuk så man bara sjunker ner i ett fluff? Så härligt! Jag vill köpa en ny säng till oss hemma, en mjukare. Vi har två olika sängar jag och Stefan. Eller vi har en dubbelsäng, men med två olika typer av madrasser. Han gillar när det är hårt och jag vill ha det så mjukt att det känns som man lägger sig på en grillad marshmallow. Minus det kladdiga.

Jag känner mig utvilad och ganska lugn i själen. Jag fick en film från Stefan i morse på Philip som pratade om igelkottar han såg på tv:n och han sa ”Gulli gulli gulli”. Han börjar bli så stor. Tiden går så fort. För mig har april bara försvunnit. Det känns som jag nyligen satt på planet på väg till Thailand, i början på april… Sen swishade tiden bara förbi. Samtidigt som den stod helt stilla. Märklig månad! Men nu är det snart maj, sommar och jag älskar att det är ljust länge på kvällen.

lagergren_akademikliniken

Jag hade packat med mig träningskläder till Malmö men hotellet vi bodde på (Story) hade tyvärr ingen gym. Eller de hade nåt gym vid centralstationen man fick gå och träna på men då blev det ett för stort projekt. Jag längtar efter ett riktigt svettigt träningspass. Nu ska vi snart hoppa på flygplanet och åka hem. Våra event är över för den här gången men jag är redan peppad på att planera nya. Det är så himla roligt att träffa er som läser bloggen och lyssnar på Tvillingpodden. Snacka om att få mycket energi. Ni är fantastiska!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.