Angelica Lagergren

Hur mår jag?

Det är svårt att veta hur jag ska börja ett inlägg efter en paus såhär. Jag har läst vad Stefan har skrivit och vi har båda bestämt oss för att lämna det som har hänt utanför bloggen. Vi behövde tid tillsammans, men också tid ifrån varandra. Jag är glad att jag haft familj och bästa vänner nära under den senaste veckan. Och barnen, alltså barnen. Vilka fantastiska och underbara barn vi har. De ger mig så mycket energi och kärlek och de har fått mig att stanna upp och inse vad som verkligen är viktigt. Vår familj.

Vi tog ju en paus från Tvillingpodden men den här veckan är vi tillbaka. Du hittar veckans avsnitt på itunes, acast, i din poddapp eller på tvillingpodden.se. Det har varit tomt att inte podda eller blogga, men det har också varit viktigt att bara få tänka, andas och fundera. Även om jag fortfarande känner mig lite skör är jag nu tillbaka. Med små steg.

tvillingpodden

Ikväll har vi vårt sista event med Akademikliniken, den här gången i Malmö. Så snart ska jag bege mig till flygplatsen med Jessica.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Saga Pettersson

    Man behöver inte dela med sig av allt men varför inte bara säga att du behöver en break för att vila upp dig? Inte krångligare än så! Jag förstår att många reagerar på att du gör sån himla stor grej av det hela, inte konstigt att man blir nyfiken, fundersam och därefter besviken. Ta hand om dig själv och var rädd om familjen! Men var även rädd om dina följare.

  2. Mie

    Hei! Godt å ha deg tilbake! <3 selv om vi lesere selvfølgelig blir nysgjerrige (nyfikna), så skjønner jeg godt at ikke alt bør deles med alle! Tenker at dere trenger ro rundt dette nå, og at hva det enn er, så kommer dere gjennom det sterkere! Håper du får det bedre, og føler med deg/dere!

  3. Anna

    Jag har ALL förståelse för att det finns saker som händer i livet som ni inte vill/kan/orkar ta upp i podden.

    Men jag har noll förståelse för varför ni då i sann skvallertidningslöpsedelsanda döper avsnittet till ”därför tog vi en paus” och sen bara säger att det är något ni inte kommer prata om.

    Eller jag förstår ju varför man gör så (ragga lyssnare) men det urholkar ju ganska rejält seriositeten i att ta en paus som man inte orkar prata om.

  4. Emme

    Hej! hoppas inte det blev för infekterat efter stefans ekonomiinlägg bara. Pengar är bara pengar, familjen är vad som betyder nåt.

  5. Michelle

    Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig, men ofta har jag kännt (obs helt subjektivt) att du Angelica ofta pressat Jessica att öppna upp sig, du har många gånger proppsat på att ni ska ringa Ibbe fast än att Jessica säger nej – det slutar ändå ofta med att du får som du vill och med andra ord inte respekterar Jessica. Nu är du själv i den sitsen och allt är på dina villkor, vilket det såklart ska vara, men jag hoppas att du nu tänker till ang Jessica och är lite mer ödmjuk emot problemen. Ni är två om podden och jag tycker att Jessica bemöter dig och dina relationsproblem på ett helt annat sätt. Ibland känns det som att du gottar dig i andras problem och nu när du är i en jobbig sits själv så är det plötsligt inte lika kul.. men obs, det här är rent subjektivt och jag gillar er båda och podden rejält, annars hade jag inte tagit mig tid att skriva det här.

  6. AG

    Vet inte hur du menar med att hålla det utanför? Har man sagt A får man säga B. Varför ens omnämna strulet då? Det kommer ju bara spekuleras ännu mer!

    1. P

      Dom har väl ändå ingen skyldighet att berätta allt för sina läsare? Hur skulle det vara om folk bara kunde respektera det utan att kräva att få veta?!

      1. AG

        Sant! Men en annars så öppen blogg och sen humma om att det är big problem och inte berätta mera känns ju lite konstigt. Man kanske får tänka sig för ibland. Jag tänker inte undra något mera!

    2. Herr och fru Lagergren

      Jag tror inte att det kommer att spekuleras mer, jag hoppas och tror att ni som läser bloggen kommer respektera oss. Att säga ”Har man sagt A måste man säga B” är ett barnsligt uttryck tycker jag. /Angelica

  7. Maria

    Som ett stort Lagergren-fan tycker jag det är tråkigt att ni är så dramatiska i detta.. först skriver ni att något stort har hänt, hur dåligt Angelica mår och att det blir en paus.. vi alla läsare sitter på nålar och hoppas på det bästa, peppar er i alla sociala medier och hejar och finns där i tanken. Och sedan återvänder du som om inget har hänt? Man blir besviken, säger man a ska man säga b. Ni måste väl ändå förstå att man får bjuda på kakorna i kakburken om man har öppnat locket.. nä, trist.. kommer nog att avfölja er fr.o.m. nu..

    1. Herr och fru Lagergren

      Hej Maria, vad tråkigt att du känner dig besviken. Jag känner inte att har en skyldighet att berätta för er exakt allt som händer i vårt liv. Vi väljer vilka delar vi berättar om, som alla andra människor som bloggar. Att inte nämna att det blir en paus i bloggen från min sida hade varit märkligt tycker jag. Hoppas att du hittar andra bloggar att läsa där du får veta exakt allt. Kram A

      1. Fanny

        Jag tror de att handlar om hur man skriver att man tar paus, de hade ju räckt med: jag behöver en paus i en vecka och bara vila lite.
        Istället för, behöver en paus, så mkt som hänt, hur dåligt du mår, att de hänt nåt som drabbat alla, att ni behöver tid ifrån varandra, ni båda mår väldigt dålig, men kommer fortsätta vara gifta? Det skapar väldigt många frågor som blir onödiga om ni inte tänker svara på dem. Vet att ni inte menar det, men det får de att låta som att ni liksom skrivit som ni gjort med flit för att få de att låta extra spännande o få oss att klicka in lite extra här för att man vill veta.

        1. Fanny

          O sen att ni inte vill prata om de men nämner det i typ 4 inlägg på raken, o pratar om det i podden?…hmm..

          1. Maria

            Verkligen Fanny.. håller med. Tycker mer att detta känns som ett försök att få PR.. Angelica och Stefan, ni får stå för de formuleringar som ni har valt att använda er av. Ni hade kunnat skippa dramatiken.. det tycker jag är barnsligt.

          2. Malin

            Ledsen, men sånt här ser ju läsarna rakt igenom. Pr trick a la Blondinbella. Inspirerande vänskap kanske?

          3. Jenniee

            Håller helt med er, barnsligt att inte säga bågot som det skrivs om i flera inlägg. Det är en offentlig blogg och folk undrar ju. Det pratas hej vilt om både sex och relationer i podden och att inte nu nämna vad som var anledningen till en ”paus” är barnsligt. Tack och hej för mig!

          4. !!

            Håller helt med er, barnsligt att inte säga bågot som det skrivs om i flera inlägg. Det är en offentlig blogg och folk undrar ju. Det pratas hej vilt om både sex och relationer i podden och att inte nu nämna vad som var anledningen till en ”paus” är barnsligt. Tack och hej för mig!