Angelica Lagergren

Det är inte vi som är barnsliga det är ni som är nyfikna

Har man sagt A får man säga B? Om vi ska definiera vem som egentligen är barnslig, borde det vara personen som skrev detta i en kommentar på Angelicas inlägg från imorse. Vilken vuxen människa säger eller skriver så? Det är inte vi som är barnsliga som inte säger B bara för att vi har sagt A. Det är ni som är otroligt nyfikna på vad som har orsakat detta uppehåll i bloggen. Men både jag och Angelica har valt att hålla detta privat. Precis som Angelica skrev, för vår del och för våra barns skull. Vi må vara offentliga personer i den här bloggen, men den här bloggen har aldrig varit helt transparent gentemot våra liv. Vi har alltid och kommer alltid att dela med oss av de delar i vårt liv som vi vill dela med oss.

Låt mig ställa en fråga till er: Hade ni hellre velat att det skulle vara total radiotystnad? Nej, det var exakt det jag tänkte. Därför gjorde vi så att vi istället meddelade att det kommer att vara tyst och stilla här ett tag framöver. Sen har jag en andra fråga till er som kommenterar: Varför kommer de här kommentarerna på Angelicas inlägg och inte på mitt från kvällen innan som sa exakt samma sak? Varför är det enklare att skriva elaka saker och hoppa på henne än på mig? Angelica och jag är ett team. Vi kommer alltid att vara ett team. Oavsett om det är i verkligheten eller här på bloggen. Vi har varandras rygg.IMG_4487Jag tror inte att ni vill läsa den här bloggen för att gotta er i skvaller eller andra personers misär och motgångar, för den här bloggen har aldrig handlat om det. Och kommer inte att handla om det. Den har och kommer alltid att handla om den del av våra liv som vi väljer att dela med oss av. Vill ni götta er i skvaller och andras dåliga dagar finns det säkert en massa bloggar med sådant innehåll som ni kan läsa.

Ni andra som väljer att respektera vårt val, hälsar jag er varmt välkomna tillbaka till den här bloggens ordinarie program. Jag hoppas att ni har haft en fantastisk måndag. Och till er som inte haft det vill jag bara påminna er om att det var sista måndagen den här veckan!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. EmmaH

    Tänk vad olika vi är för här kommer en som lyssnade på podden, kände sig nöjd med förklaringen om varför det blivit en paus och njöt av att lyssna klart och att ni var tillbaka igen! Jag.fattar.INTE hur en kan känna sig ”lurad”, besviken etc. av rubriken på podden, av förklaringen (för jo, det finns ju en förklaring till pausen och den stannar av precis där det skulle bli för personligt för de inblandade) eller bli arg över att detta hanterades ”fel”?! Angelica (och Stefan) bestämmer vad som ska skrivas, och hur det förmedlas. Punkt!

    Sen tycker jag alla ni som känner er ”illa behandlad” eller ”drabbad”/”lurad” på något sätt ska BACKA TVÅ STEG, få perspektiv på att det handlar om två personer som haft det tufft och Angelica har sen tidigare uttryckt sig lite skör, HUUUUR kan ni ens haka upp er på det ytliga?! Borde ni inte skicka all pepp i världen, istället för att få detta att handla om Er och hur besvikna/ledsna/arga Ni är?

    Ni är grym, Angelica & Stefan (och Jessica)!!! Och har fått ta mycket skit, när allt ni egentligen förtjänar är stöd och kärlek!

    1. Camilla

      Så jäkla rätt Emma!?? Jag lyssnade på halva avsnittet innan jag var tvungen att fortsätta med annat och min första tanke när jag såg titeln var att jag blev fundersam på om det skulle berättas mer i podden än vad det gjordes på bloggen, något jag kände var konstigt. Jag fuck bekräftat att så inte var fallet och fortsatte med mitt.

      Visst kan man vara nyfiken, det är mänskligt, men hur man sedan hanterar sin nyfikenhet är en helt annan femma. Genom spekulationer både här och i Jessicas kommentarsfält är ju inte direkt till någon större nytta för någon, framför allt inte för de inblandade.

      Ni som väljer att avfölja Angelica, Stefan och Jessica p.g.a. att inte allt berättas, ni måste ha väldigt tråkiga liv om det är så viktigt att få veta allt om andras.

      Skickar massa kärlek till er, Angelica, Stefan och Jessica!❤️

  2. Linm

    Jag orkar inte ens försöka beskriva hur jag känner inför de kommentarer ni får. Jag tycker inte kommentarerna är värda det besväret, eller ens ett öga åt sitt håll. Nu förstår jag att det är lätt för mig att säga som inte är drabbad av dem. Men snälla, fina Angelica och Stefan. Jag hoppas att ni kan skaka av er det hemska som skrivs. Ni är HELT fantastiska. Ni gör PRECIS som ni vill. Att kommentarerna inte handlar om ”att ni inte avslöjar” utan om ”hur ni lagt fram det” och ”vad ni döpte poddavsnittet till” – i call BS!! So what? Ni som skriver – Tycker ni verkligen att era ord är rationella i förhållande till magnituden av problemet? Eller förresten, vad är problemet? Att ni har blivit lurade? Lovade för mycket? Om ni försöker se till helheten och verkligen tänker efter – känner ni er inte liiiite som den skrikande ungen på Ica som inte fick glassen? För problemet EGENTLIGEN är väl att Angelica och Stefan går igenom något jobbigt (som är helt deras business). DET är primärt. Hur dom har valt att skriva om det – det är sekundärt. För dom har väl inte skadat någon? Men ni? Sparkar på några som ni vet redan ligger? På någon som delat med sig av att hon mår dåligt. A och S – jag önskar er ALL lycka och att allt löser sig. Ni är båda så fina människor som båda gör ert bästa, det når ni långt med. Just be kind, så löser det sig. Och ni som kommenterar – just be kind, så löser det sig nog för er med. Kärlek <3

  3. Leila

    Tror tyvärr era barn kommer ta betydligt mer ”skada” av att lyssna på er podd i så fall, jag hade skämts ihjäl om mina föräldrar pratat som ni ?

    1. Ida

      Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå vad man får ut av en sån kommentar. Men ärligt, jag hoppas att du får en bra dag och mår bättre med dig själv snart, det verkar du behöva 🙂 har nämligen svårt att tro att en människa som mår bra med sig själv skriver sånt som du skrev till andra.

  4. Maria

    Absolut kan det medges från mig att jag blir nyfiken men inte katten KRÄVER jag av er att ni ska berätta (en väldigt märklig sak att göra?), ni skriver PRECIS vad ni vill i ER blogg! Om det inte passar läsare finns det andra bloggar. 🙂 Fortsätt med det ni gör, jag är glad så länge jag får läsa era inlägg oavsett vad de handlar om!

  5. AG

    Som många skriver så har ni redan sagt för mycket för att läsarna inte ska spekulera! Och kalla sina läsare för barnsliga tycker jag är magstarkt! En blogg som överlever på hur många läsare man har kallar kanske inte dom för barnsliga! Vänta tills bloggbevakning får tag i det, då är inget lämnat åt hemligheter längre! Nu säger denna barnsliga läsare tack o hej för denna tid!

  6. Me

    Kan ni inte bara ändra rubriken på senaste podden så blir alla nöjda och ni slipper anklagelser om PR-knep? Om ni väljer att inte byta, varför isf?

  7. Jenny

    Ni har naturligtvis ingen skyldighet överhuvud taget att skriva om nåt ni inte vill i bloggen. Men jag håller med flera andra om att det var ert sätt att uttrycka er kring pausen och namnge podden som blev lite fel om man inte vill säga vad det var Det kändes (även om det inte var menat så läser jag i Angelicas kommentar) som ett sätt att locka läsasare och liksom kapitalisera på problemen. Jag har inte skrivit nån kommentar innan om detta och hoppas att detta inte uppfattas som en elak kommentar för det menar jag absolut inte. Jag försöker bara förklara varför jag kan förstå varför några kanske känner på ett visst sätt och att det inte bara är nyfikenhet eller ett ”krav” från läsare att få veta allt allt om er. Kanske nåt att tänka på i framtiden? Eller ta paus lite oftare så blir det inte så dramatiskt för alla behöver jobbpauser även om man älskar sitt jobb. Hoppas allt löser sig till det bästa! Kramar till er båda!

  8. malin

    jag håller med så många som redan kommenterat! att det skulle vara så att angelica är tjej att det är därför hon får fler kommentarer är ju bara löjligt. men att släppa ett nytt avsnitt på podden där men skriver som rubrik ”därför tog vi en paus” och sedan inte berätta varför man tog en paus. sen är ni inte smartare än så att faktiskt säga A men inte B? Hör ni inte det själva? ”Det hände en grej under påsken som bla bla bla” men sen säger vi inget mer. självklart ska ni ha ert privatliv! det är inte nyttigt annars, men erfarna bloggare som ni ändå är borde ju då inse att det kommer komma määängder med människor som 1. är skit nyfikna, 2. innerligt bryr sig om er som följer er dagligen på de olika sociala medierna. allt går ju att skriva på många olika sätt! ett smartare drag är kanske att faktiskt vara privata?? nu tar angelica en bloggpaus för hon behöver det. punkt slut! spekulationer i det? säkert, men betydligt klarare besked än att faktiskt säga något men sen INTE säga något och bli stött av att folk undrar vad som hänt!

  9. Lo

    Mm fast hoppa på oss för att vi bryr oss, för att vi undrar hur ni mår, om ni är sjuka osv för att ni lägger ut ledtrådar, skräms och lockar är inte snällt. Jag respekterar att ni inte delar med er av allt, det fattar alla att ni inte gör men att tycka vi är nyfikna, gottiga och dumma mot er är inte rättvist, ni måste kunna inse att ni också gjort fel och be om ursäkt, det kanske ni även gjort men jag har inte sett det.

  10. Mie

    Det er nok fler som har forståelse enn misnøye, heldigvis! Er bare trist at det er de som er negative som kommenterer mest! Jeg har lest denne bloggen siden Philip lå i magen til Angelica, og jeg hadde sønnen min i magen som ble født på samme tid. Jeg har dessverre ikke kommentert så mye før, bare kost meg med innlegg og delinger som dere har gjort. Skjønner så veldig godt at ikke alt kan eller bør deles med alle, da dere også har barna å tenke på. Sladder (skvaller) kan man få på andre steder!

    Håper dere får en super dag!

    Hilsen deres sikkerst største norske fan 😉

  11. Johanna

    Mestadelen av kritiken till Angelicas inlägg rörde väl podden och den missledande rubriken? Då är det väl inte konstigt att inte Stefans inlägg fick lika mycket kritik då du faktor berättade varför inte Angelica åkte med utan att gå in på detaljer. Att insinuera att det A skulle få mer kritik för att hon är kvinna är trist, men det kanske bara var min tolkning. Kritiken angående poddtiteln håller jag med om, men samtidigt var jag inte förvånad då jag tyckt att många titlar varit rena rama cliclbaits på senaste tiden.

    Självklart behöver ni inte berätta några detaljer. Folusera på er själva och er relation och familj. Ta hand om er!

    1. Maria

      Stefan du verkar inte ha läst alla kommentarer i angelicas inlägg. Det är ju FRAMFÖRANDET hos ER som skapar irritation. INGEN har sagt att ni bara skulle ha slutat blogga från ingenstans,.. frustrerande, märks att du exempelvis inte läste min kommentar. Ni hade kunnat framföra det såhär; Angelica har fullt upp just nu, massor att göra och hon har därför en liten paus i bloggandet. Gjorde ni så? Nej, ni var bägge två dramatiska och skrev flera inlägg som handlade om den mystiska pausen etc. Så nej, det är inte vi som är barnsliga, det är du och Angelica som vill få PR och uppmärksamhet utan några som helst gränser och väljer därför att ”lura oss läsare”. OBS, för att förstå varför ni lurar oss, se tidigare kommentar om kakburken.

  12. Anna

    Fast att skriva på det sättet som ni har gjort är ju att be om de kommentarer ni har fått. Hade ni bara skrivit att det varit lite mycket och Angelica behöver en paus så hade det inte varit mer med det, alla behöver semester från sitt jobb ibland, men genom att istället lägga upp det som något jättedramatiskt och ägna flera blogginlägg och podden åt att säga A men inte B får man nog räkna med att reaktionerna blir som de blir. Ni som bloggat länge borde ju vara väl medvetna om hur det fungerar men samtidigt kanske det är en strategi också då jag gissar att trafiken på bloggen och podden inte direkt blivit sämre av det hela. Ni behöver absolut inte dela med er av allt men för er egen skull är det ju då smartare att hålla det helt utanför istället om ni inte vill ha frågor eller spekulationer.

  13. Lisa

    Bra stefan och angelica! Ni har ingen skyldighet att ”fläka ut” era liv. Sätt gränser – och håll dem. Jag läser er blogg dagligen och tycker ni verkar så härliga. Självklart undrar jag vad som har hänt och jag har tänkt på det lite granna- så blir det! Men det är ju inte ert problem. Så håll gränserna så mår ni bäst i längden.

  14. Annisen

    Håller med ovanstående kommentarer att det känns lite konstigt val av namn på senaste podden. Man fick ju inte veta varför ni tog en paus. Ni har absolut rätt till ett privatliv och välja vad ni vill dela med er av men då tycker jag också man kan döpa podden till något annat.

  15. Lovisa

    För mig är det ofattbart att folk inte verkar förstå att det är helt upp till den eller de som skriver en blogg att välja vad man vill och inte vill dela med sig av. Vi som läsare har inte rätt att förvänta oss eller kräva det ena och det andra. Sådana kommentarer skapar bara dålig stämning/irritation och bidrar knappast heller med något positivt till de som skriver. Dessutom är det väl bara ett sundhetstecken att man är lite selektiv med vad man väljer att offentliggöra och inte. Så fungerar de allra flesta människor.
    Är man inte nöjd får man väl helt enkelt låta bli att läsa, svårare än så är det inte!

    Heja Angelica och Stefan!

  16. Klara

    Nu är inte jag en av dem som lämnat dessa tokiga kommentarer men jag kan ändå förstå dem till VISS del. Låt mig förklara: jag följer er på bloggen, instagram och tvillingpodden. Underligt nog känner jag mig väldigt nära er (förstår att det är absurt, men så är det). Vi får inblick i stora delar av era liv, när ni gifte er, när ni blev gravida, fick barn, småbarnsåren osv. Ni har delat med er av en del svårigheter men allra mest en positiv bild av ert förhållande. Därför blir jag väldigt förvånad när jag läser att ni, på grund av något som hänt i ert förhållande, inte kommer blogga eller spela in podd. Att Stefan väljer att åka på bröllop utomlands själv. Detta har aldrig hänt innan, trots barnafödslar och utlandsresor. Jag tycker inte att det är så underligt att många reagerar, däremot gillar jag inte att även jag blir nyfiken. Det är spännande med relationer och även de svårigheter och motgångar man möter som ett par. Jag vill inte gotta mig i er misär på något sätt, önskar er tväremot allt gott men som sagt – nyfiken blir jag tyvärr. Hoppas verkligen att ni reder ut det som behöver redas ut och önskar er så klart all lycka!
    En parantes är ändå att det känns aningen medvetet att döpa veckans podd till ”Därför tog vi en paus” och ändå inte förklarar något alls. Kan tänka mig att lyssnar siffrorna på det avsnittet blir skyhögt tack vare alla nyfikna människor som följer er.

    1. Herr och fru Lagergren

      Hej! Jag förstår hur du tänker. Jag känner bara att jag inte vill att våra barn ska behöver läsa om alla våra relationsproblem när de blir äldre. Någonstans måste vi också dra en gräns. Vem vet, längre fram när det gått tid och vi fått distans till det som har hänt kanske vi kan förklara. Men just nu känns det inte aktuellt tyvärr. Kramar Angelica

  17. Lovisa

    Om ni nu inte lagt ut A men inte B medvetet för att få upp läsarsiffror så måste ni förstå att sånt här gör folk nyfikna. Det hade räckt med att Angelica skrev att hon behövde en paus men ni har under flera inlägg tryckt på att nåt hänt och ni skriver kryptiskt. Självklart ska ni inte bli för privata i bloggen om ni inte vill det men ni skriver på ett sätt som gör att folk vilja veta mer. Irriterande för vissa och det får ni respektera precis som ni tycker att alla ska respektera ert privatliv. Ni har en blogg som ni tjänar pengar på och då kan det även bli obekvämt om man gör så här.

      1. Maria

        Hahaha.. håller helt med.. usch inser att jag blir besviken på Stefan och Angelica, de är verkligen inte som jag trodde att de var… falskt.

          1. Maria

            Stackars dina barn som får tillgång till era texter/podd när de blir äldre.. för kom ihåg det Angelica – DU valde att skriva och säga det själv.. så frågor kring er då kallare ”kris” kommer ni ändå att få från dem.. hahah alltså du gör ju bort dig själv ändå. Ajja nu har jag ödslat min tid på två människor som jag trodde var ärliga, uppriktiga och vettiga. Jag hade fel i samtliga delar.

          2. linnea

            maria, det där känns inte helt okej att skriva. ”stackars era barn”, vem skriver så? som vuxen människa kanske du kan hålla dig till konstruktiv kritik istället för påhopp?

        1. Annika

          Men lyssna inte på podden om du tycker det är så obehagligt att höra om en penis!!! antar att du lyssnat klart och nu bara vill hugga för att du inte fått höra alla detaljer om deras privatliv. Har du hört talas om nättroll?? Kolla upp det

  18. Emma

    Jag kan förstå varför folk blir nyfikna, ni skriver i gåtor, ni lägger upp en podd därför tog vi en paus. Men ni skriver eller berättar inte varför ni tog en paus. Visst det är till er själva att berätta. Men tycker inte alls ni kan komma och säga att vi är barnsliga. Vi är nyfikna.
    Men ni hade inte ens behövt förklara er eller skriva inlägg efter inlägg att vi har en paus, vi behöver vara ifrån varandra etc. Folk spekulerar.
    Det är er blogg, men jag hoppas ni kan förstå varför folk blir nyfikna utan att kalla oss barnsliga tillbaka ??

    1. Lisa

      Håller med. Det byggdes upp en spänning genom att nämna det i bloggen vid flera tillfällen, folk engagerades och brydde sig och sedan… ingenting. Pr-knep kanske men tycker inte man ska kalla läsarna som föll för det för barnsliga. Sedan är jag absolut inte av åsikten att man måste berätta allt i en blogg utan det var mer sättet att behandla det här på som kändes fel.

    2. Jihanna

      Håller helt å hållet med! Döp inte avsnitt till därför tog ni en paus å så berättar ni inte. Å gång på gång skrivs inlägg. Håll det helt utanför bloggen istället så slipper ni spekulationer

  19. Bella

    All Kärlek till er familjen Lagergren<3 Ni är grymma!!! Jag kan inte förstå vad de är som driver människor till att skriva taskiga saker/skvallra om andra människor. Ni negativa människor som gör det SLUTA!! Om ni tycker och tänker "skit" så håll det för er själva! Lägg inte er "skit" på andra oskyldiga människor! Ni borde lägga er tid och energi på att undra varför ni har ett behov av att bete er så istället!"!
    Ta hand om varandra! Puss;)

  20. Petra

    Jag uppskattar verkligen att ni, till skillnad från många andra, inte alltid anger orsak till problem i era liv. Det är ok att inte dela med sig av orsak till nedstämdhet, bråk med närstående eller dylikt. Ingen person är så öppen med sitt liv. Respekterat man en vän som säger ”jag vill inge prata om det” ska man absolut redpektera bloggare man inte känner privat för samma mening.

  21. aancx

    Bra skrivet Stefan! Självklart bestämmer ni själva vad ni vill dela med er av. Är superglad att få följa era liv ända sen Alice låg i magen till nu. Jag tycker ni verkar vara en superhärlig familj och jag gillar att ni inte bara delar med er av allt som är bra, utan mycket sånt som de allra flesta nångång i livet går igenom. Båda gott och ont. Livet har sina toppar och dalar. Och är inte alltid som en dans på rosor. Jag gillar eran blogg och det ni delar med er av! Är absolut inte en sån person som är nyfiken av mig och blir inte sur (som många andra), bara för att ni inte väljer att dela med er av varenda detalj som händer. Utan jag är glad av det jag får läsa om eran lilla familj varje dag. För ni är verkligen fantastiska! Många kramar på er 🙂

  22. Fanny

    Varför svarar du bara på en del av kommentarerna från inlägget? Kan inte ni själva inse att de kanske va lite dumt att skriva ut små ”ledtrådar” hela tiden, som att de e nåt jättejobbigt som hänt, men ni ska fortsätta vara gifta?! Varför inte bara skrivit vi tar en paus i en vecka, vi behöver lite lugn o ro, punkt! Istället för att ta upp det i princip varje inlägg med att ni inte tänker berätta o älta det om o om igen? O sen i podden ha som rubrik: varför vi tog en paus o sen inte ens berätta? Tycker det är lite falsk marknadsföring från er sida om man får kalla de så. Tror inte någon hade skrivit dessa kommentarerna om ni hade skött de lite snyggare från början.

    1. Sara

      Håller med. För att undvika massa skvaller o spekulationer kan man undvika att göra så stor drama av det i bloggen och instagram. Varför ens säga att något allvarligt har hänt om man inte vill berätta mer? Att skriva saker som att man mår jättedåligt och saker kommer aldrig bli som förr… Ja, vad hade ni trott att det skulle få för reaktioner från läsarna? Tycker om er blogg väldigt mycket, men detta kunde ni skött lite bättre

      1. Maria

        Bra skrivet både Sara och Fanny.. uppenbart selektivt att både Angelica och Stefan inte kan stå för sitt beteende vad gäller både blogg och podd.. de svarar bara på kommentarer som är till fördel för de själva.. Hur svårt är det for vuxna människor numer att stå för det man gjort, erkänna fel elr brister och att de ville ha PR? Det fattar ju vemsomhelst

        1. Herr och fru Lagergren

          Maria, jag läser alla kommenterar men vet inte vad jag ska svara er som är så arga/besvikna/ledsna/lurade. Det här handlar inte om PR för fem öre och jag önskar så att ni förstod det. Det här handlar om respekt till andra människor. Om att inte hänga ut andra människor i vår blogg. Om att hålla ihop en familj. Vi var aldrig ute efter PR eller fler läsare. Hade jag kunnat hade jag sluppit gå igenom vad jag gått igenom den senaste veckan. Tro mig. /Angelica

        2. Annika

          Att reagera så starkt på detta ämnet är rent ut sagt märkligt. Ni har inte med deras privatliv att göra, ni kan inte ens bli besvikna och sura över någonting. Ni känner inte dom. Sitter ni bara hemma och läser deras blogg hela dagen ? Ni kanske ska börja träffa vänner, familj. kom ut och lev lite. Att reagera så starkt är jättekonstigt. Sluta bara att läsa om det inte passar. All denna kritik mot dem får det att vända sig i magen. Helt allvarligt , sluta

        3. Annika

          Att reagera så starkt på detta ämnet är rent ut sagt märkligt. Ni har inte med deras privatliv att göra, ni kan inte ens bli besvikna och sura över någonting. Ni känner inte dom. Sitter ni bara hemma och läser deras blogg hela dagen ? Ni kanske ska börja träffa vänner, familj. kom ut och lev lite. Att reagera så starkt är jättekonstigt. Sluta bara att läsa om det inte passar. All denna kritik mot dem får det att vända sig i magen. Helt allvarligt , sluta

  23. Julia

    Heja er! Skickar över massa kramar & massa kärlek till er och hoppas att ni snart mår väl igen. Det är så gott att läsa er blogg, framför allt nu som relativt nybliven småbarnsmorsa. När alla andra bloggar berättar hur underbart det är med de små liven, så berättar ni hur underbart det är OCH baksidan! Det är ännu viktigare, det gör att man inte känner sig lika värdelös när dagarna inte alltid fungerar som de ska & man mest är sur på sin sambo & trött på sitt barn. Alltså, heja er! Gött att ni är tillbaka!

  24. Therese

    Och inte bara sista måndagen den här veckan, utan även sista måndagen denna månaden! ?
    Hoppas ni får en fortsatt fin vecka!