Angelica Lagergren

Gårdagens middag

Jag hamnade tillsammans med brudgummens gamla högstadie- och gymnasiekompisar på middagen igår och som jag skrattade. Sofia hjälpte mig ta en ”före bild” på kvällen.P4220596När middagen var slut var det dags för fest. Brudparet hade flugit ner en DJ och en kille som spelade saxofon. Sen brände de av varenda house-hit mellan 2006 och 2010 och dansgolvet fullkomligt kokade.

Eftersom min flygplans-shuttle skulle hämta mig redan strax innan 07:00 hade jag bestämt mig att bara stanna till 01. När klockan var 01:30 kände jag att, nej till 02 kan jag iaf stanna för att jag hade hört att det skulle vara slut då. Vad är en halvtimme mer eller mindre? 03:20 fick jag ta mig själv i kragen och tacka brudparet för mig. Efterbilden på kvällen som jag tog som en klassisk badrumsselfie är inte alls lika uppstyrd som förebilden men jag bjuder på den ändå.P4230598Nu ska jag bege mig bort till rätt gate och hoppa på det där lilla Swiss Air-planet hem till min familj.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tania

    Åh herregud vad DJ grejen lät förjävla bra!! Har alltid sagt, den dagen jag gifter mig ska jag inte ha något band, jag ska ha en house-DJ!! Untz untz!!!! 😀