Angelica Lagergren

Bröllop i Lech

Tidigt igår morse började min resa ner mot Lech i Österrike. Flyg, sen väntan och sen shuttlebuss upp i Alperna. Allt i tre timmars intervaller. Lätt mör anlände jag på eftermiddagen och checkade in på hotellet. Jag satt i shuttlen på vägen hit och ville bara springa ut på ängarna och sjunga ”The hills are alive…” Allt var som taget ur ”Sound of music”. Förra helgen var det barmark här i Lech men i början av veckan kom det en meter nysnö. Solen skiner och tar bra på bleka svenska hudar. Det är liksom vår i byn men perfekt skidväder i backarna. Säger de som åker skidor. Mina bedrifter på slalomskidor sträcker sig till vart femte år i Romme Alpin. Borde verkligen lära mig att åka skidor. Det passar bra med golfsäsongen. Inget som krockar. Jag får helt enkelt sätta mig själv i skidskola tillsammans med Alice och Philip 🙂 IMG_1843 IMG_1838Innan gårdagens mingel i en lite skidhydda intill hotellet. IMG_1847Brudparet iklädda traditionell Tracht håller välkomstskål. IMG_1849Massor av fantastiska charkuterier till middag och sen pizza och massor av rödvin. IMG_1802Jag och min bästa vän Sofia, även tvillingsyster till bruden.

Idag på morgonen var vigseln, i kyrkan som jag faktiskt har direkt utanför mitt hotellrumsfönster. Logistiken är helt fantastiskt uppstyrd. Allt är inom tre minuters gångavstånd.  IMG_1832Det lyckliga nygifta brudparet.

Nu är det fyra timmar kvar till kvällens black-tie event med middag så jag ska passa på och vila lite. Hann med ett pass i hotellets gym på morgonen mellan frukost och vigsel. Allt är perfekt här nere, saknas bara Angelica.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Ja varför var inte Angelica med på bröllopet? Hade för mig att ni sagt att ni skulle åka tillsammans. Angelica var med på Fannys födelsedag fest har man sett på insta..

  2. C

    Till tvillingarna:
    Hej! Älskar när ni i podden har fokus på förlossning och barn och skulle tycka det vore så intrrssant om ni tog upp ämnet adoption. Kanske även intervjuade någon som adopterat och är insatt i processen. Har en person i min bekantskapskrets som adopterat nyss och är så berörd av deras historia. Viktigt ämne att lyfta och att visa att det kan vara lika fint som när man får barn på ”vanligt” sätt.
    Tack för en super podd! Allt ni gör är så bra tycker jag! Ni är roliga men kan även ta upp seriösa ämnen

    1. Malin i Helsingborg

      Som adopterad måste jag säga att det också är viktigt att intervjua adopterade personer om vad de har för åsikter om adoption. Jag har haft stora problem med min identitet och även att känna tillhörighet till min adoptivfamilj. När det gäller adoptioner av barn med annan hudfärg än adoptivföräldrarna är detta vanligt. Det finns många berättelser och även forskning på ämnet.

      1. A

        Jag är adopterad och håller med C här ovan att det skulle vara roligt att läsa mer om adoption och att få det perspektivet också. Själva processen, barnbeskedet, resan, hemkomsten, etc.
        Känner dock inte igen mig alls i Malins kommentar gällande identitet, etc. Jag ser inte heller min familj som min ”adoptivfamilj” utan de är mina föräldrar helt enkelt. Har alltid varit och kommer alltid att vara.