Angelica Lagergren

En långfredag som innehållit allt

Ja, det här har verkligen varit en lång långfredag. Lite som när man var liten. Jag upplevde i alla fall då långfredagen som en av årets längsta dagar. Kanske för att när jag växte upp på den mindre ort jag kommer ifrån så var allt stängt, men det händer ju ingenting en långfredag.

Dagen började med att jag fick lite sovmorgon, även om den inte blev så ”sovig” var det iaf väldigt skönt att ligga kvar i sängen med gott samvete. Sen gjorde jag mig en lyxig frukost och drack Angelicas watermelonshake 🙂 IMG_1737Sen tog vi hand om lite tvätt men tvättpåsen var lite för tung när vi skulle flytta på den, det tog ett tag innan vi förstod varför. Kan ni se varför?alice_i_tvattpaseEfter lunchvilan blev det mellanmål innan vi gick på promenad med Jessica och Elsa som sen stannade kvar här en stund. Då passade Philip och Elsa på att testa byggkvaliteten i vår vägghylla om sitter under tvn och brukar innehålla alla barnens leksaker på nedervåningen. Genom att hela sonika dra ur alla leksaker och sen krypa in i skåpet.IMG_1745Pluspoäng till mig, för den upphängningen på väggen.

Nu är barnen nattade, lite senare än vanligt i hopp om att det kanske blir lite mer sovmorgon imorgon än till 05:30. Själv tror jag inte det men man kan ju alltid drömma. Nu blir det soffmys med Let’s Dance.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.