Angelica Lagergren

Ekonomiska svårigheter

I helgen spelade vi in två avsnitt av Tvillingpodden eftersom vi åker till Thailand .i morgon. Ett tag var det nära att semestern skulle bli en jobbresa (som jag höll tummarna för) men nu blir det enbart semester. Eller ni följer ju såklart med och bloggen är ju en del (ganska stor ju) av mitt jobb. I avsnitt 123 som släpptes inatt, vi släpper alltid podden 00:30 på natten, pratar vi om ekonomiska svårigheter. Om det här med att tjäna mer pengar än sin partner. Är det känsligt? Varför är det så känsligt?

Jag ringer upp Stefan som jag upplever som lite sur i samtalet… Men han var bara sjuk och trött säger han. Vi pratar om Jack och Kate i Titanic och om vad som hade hänt om Jack inte hade dött. Om inte… Jessica tänker tydligen ofta ”Tänk om…” innan hon ska sova. Jag tänker sällan så faktiskt. Jag tänker att mycket om händer sker av en anledning och även om jag är en person som ältar tänker jag inte så otta ”tänk om jag gått en annan väg”.

tvillingpodden_123Foto Sandra Rogers 

Tack för alla era tips och förslag på vilka ni vill ska gästa Tvillingpodden och berätta sina förlossningsberättelser. När vi är i Thailand är det jag som skickar iväg massa förfrågningar så hoppas jag att vi får napp. Ni kom verkligen med bra och intressanta tips! Nu blir det jobb inne hos LOPPI hela dagen lång och ikväll ska vi på galapremiären av ”Den enda vägen” som bland annat gjorts av Claudia Galli Concha. Det ska bli mysigt att träffa henne. Jag har träffat henne ganska många gånger nu och även om vi inte känner varandra superväl är jag så stolt över henne. Jag ser fram emot att se henne på röda mattan ikväll!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.