Angelica Lagergren

Träffa Claudia Galli Concha och se hennes film

Jag vill tipsa er om en exklusiv förhandsvisning som min vän och bloggkollega Claudia Galli Concha har nästa vecka. Ni får möjlighet att se hennes film ”Den enda vägen” före alla andra. Och ni får även träffa Claudia och hennes man Manuel som gjort filmen. Jag sitter på ett flygplan på väg till Thailand då, så jag kommer tyvärr inte vara på plats. Vill du gå och se hennes film i Stockholm? Läs mer om ”Den enda vägen” här. 

claudia_galli_conchaJag, Claudia och Jessica på ett event för Femme (Hannah Graafs klädmärke). Det var första gången vi sågs! Jag tycker att Claudia är klok som en bok och en förebild för mig på så många sätt. Har ni lyssnat på avsnittet där hon gästar Tvillingpodden? Du hittar det avsnittet (113) och alla andra på tvillingpodden.se. Hannah Graaf har ju också gästat vår podd, vår livepodd för avsnitt 100. Har du förslag på gäster du vill höra i podden? Kommentera gärna här nere så ska vi göra vårt bästa.

den_enda_vagen_claudiagalliconcha

Nu sitter jag och Jessica på tåget på väg in till stan för att fixa pass till henne…. Vi åker ju till Thailand på tisdag och Jessica hade glömt att hennes pass går ut i maj. Det måste tydligen vara giltigt i 6 månader. Suck alltså! Anledningen till att jag är med är att vi har massa jobbsaker som hänger i luften som vi måste lösa. Så nu blir det till att jobba på tåget och i väntsalen där man gör pass. Sen har jag blivit lovad en härlig lunch av Jessica, som tack för att jag följer med. Jag håller tummarna för sushi!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna-mamma till Vincent och Alex

    Mera förlossnings berättelser! Vore roligt med Underbara Clara, Katrin Zytomierska,Ebba von Sydow, Jennie Hammar, Linda Blom, Malin Gramer. Ja nu har ni lite fler att maila?

  2. Theres

    Katrin Zytomierska
    Amanda Schulman när hon fått sin 3e
    Hanna Hedlund kanske skulle vara något
    Hon har precis gjort en operation pga förlossningskada
    Magdalena Graaf.

  3. Mariana

    Jag har tidigare tipsat om min kompis Jessica som fick föda ut sitt avlidna barn i vecka 34.
    Ni har varit i kontakt och ni skulle återkomma med datum sedan har hon inte hört något.
    Jag vidhåller att hon har en story som jag tror många skulle uppskatta att höra.
    Jag har själv precis fött en pojke som kom i badrummet hemma, men den storyn har ni redan haft 😉
    Kramar

  4. Matilda

    Hej Angelica!
    Först och främst, tack för en härlig och underhållande blogg.
    Jag vet att du tidigare skrivit att du har pigmentförändrigar i ansiktet.
    Men jag tycker aldrig man ser dem på dig. Jag fick föra sommaren precis samma sak och har nu påbörjat en behandling för att ta bort dem.
    Har du tagit bort dina eller har dem försvunnit?
    Vore så tacksam om du tog dig tid att svara på detta.

    Ha det fint!

    1. Herr och fru Lagergren

      Hej Matilda, jag hade massor på överläppen och även under ögonen när jag var gravid. De har bleknat. Jag får se nu när jag åker till Thailand om de poppar upp igen när jag får färg. 🙂 Men jag har inte gjort någon behandling för detta än. Kram A