Angelica Lagergren

Jag ska bada naken

Jag förstår inte vad som har hänt med alla mina badkläder. Jag har haft flera bikinis (om än gamla och slitna) och en svart, snygg baddräkt. Nu hittar jag noll och inga badkläder så jag har bestämt mig för att bada naken i Thailand. Det är lika bra… Eller så måste jag nu gå och köpa nya badkläder vilket jag enbart förknippar med ångest.

Vad är det för människa som bestämt ljuset i provrummen i butkerna? Varför känner jag mig alltid extra ful när jag ska prova badkläder eller underkläder? Så tänker jag alltid ”Den här är nog fin när man fått lite färg”. Grejen är den att jag inte så lätt får färg. Eller jo, jag blir ganska lätt röd. Men brun tar det ett bra tag innan jag blir. Och jag ska passa mig för att bränna mig eftersom jag är rädd för hudcancer.

maldiverna_lagergren

Från vår bröllopsresa på Maldiverna, bikinin = borta!

gravid_lagergren_bikini

Här låg nåt av barnen i magen, haha jag älskar att jag inte vet vem. Philip va? Eller? Alice? Jo, Alice måste det ha varit.

lagergren_gran_canaria

Familjesemester på Gran Canaria från november förra året. Den där bikinin på bilden är ju min favorit, men den är helt borta. Jag får försöka hinna svänga förbi några butiker och shoppa nytt. Jag skulle vilja ha en färgglad baddräkt och en svart bikini. Några tips?

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann

    Hörde ett bra tips en gång som jag inte har provat själv iofs. Ta på dig ett par solglasögon i provrummet när du provar bikinis! De gör underverk med det hemska ljuset.

  2. Madeleine

    Vi har fina och billiga bikinis på new yorker även fina baddräkter men dom är enfärgade dock?

  3. Sofia

    Ett tips är att det går att fynda superfina bikinis billigt i Thailand! Jag har köpt många fina där och ganska bra kvalitet också. En köpte jag 2009 och den har jag fortfarande kvar, den är ganska blek jämfört med när jag köpte den men superbra passform 🙂

  4. Jenny

    Jag tycker alltid det är svårt i början av sommaren eller en semester att börja ha badkläder för man är inte van att gå omkring så bar. Då tycker jag det är skönt att ha en tunn tunn typ tunika över, kan vara lång eller kort och öppen eller stängd för att liksom vänja sig att man är ur vinteridet. Det är ju också perfekt att slänga på över när man går till stranden/ poolen eller ska äta lunch.

  5. P

    Usch, det är aldrig roligt o stå i ett provrum! Men innan du köper nya så kolla i någon av påsarna på vinden? Håller tummarna att du hittar dom! Kram