Angelica Lagergren

Sminkning till vardags + tävling

I samarbete med Dermoshop 

Jag gör ett samarbete med Dermoshop där jag har fått testa flera av deras sminkprodukter. Jag måste säga att deras ögonbrynsfärg är en av de bästa jag testat. Den tål fukt och man får en snedställd pensel på köpet när man beställer produkten. Längre ner i blogginlägget kan du vara med och tävla om ett stort kit värde 1000 kr. Alla produkter tillsammans som jag använde gick på cirka 1000 kr, så väldigt prisvärt.

P3190464

Såhär blev det efter en snabb vardagssminkning. Massa lyster i huden och en ny favoritprodukt till ögonbrynen.

P3190414

Här är före sminket, men efter en primer som mattar ner. ”Matt Primer” kostar 100 kr och jag behöver inte bättra på min t-zon med puder under dagen sen jag började använda den här primern.

P3190424Och såhär såg det ut efter jag använt alla produkter från Dermosil.

P3190333

Solpuder 95 kr, Primer 100 kr, Makeup crème i färgen medium, 98 kr. Ideal puder, 96 kr. 

P3190339Trioögonskugga chocolate, 82 kr. Jag älskar färgen i mitten! Jag använde mig av alla tre färgerna när jag sotade ögonen. Den ljusaste närmast ögonvrån och sen sotade jag längst ut med de andra två färgerna. Jag skulle säga att de här tre färgerna är perfekta för en vardagssminkning.

P3190341”Rouge peach”, 54 kr, Moist Proof Ögonbrynsfärg tål fukt vilket är så himla bra tycker jag. Den kostar 75 kr och då får du en tillhörande pensel med en borste och även en snedställt pensel på. Så himla bra pris!

P3190347Läppglans Funky Pink ändrar färg efter dig. Den ser alltså olika ut beroende på vem som använder den, väldigt spännande! Klicka på länken för att läsa mer om hur den funkar.

P3190343All-in-one Mascara, 95 kr. Ögonpenna brun, 47 kr. och Ögonskuggsprimer, 58 kr. 

P3190460

P3190446

Här har jag använt samtliga produkter på bilderna ovan. Jag brukar använda concealer i vanliga fall men just idag behövdes inte det. Dermosil har flera olika varianter på concealers, en trio som jag beställde hem som är superbra. De har även sminkverktyg som du kan beställa i shoppen. Jag vill passa på att tipsa om deras sminksvampar, du hittar en länk här. Jag har alltid använt en skugga till mina ögonbryn innan men jag kan rekommendera Ögonbrynsfärgen som är i cremeform. Den är prisvärd, lättjobbad och det är grymt att man får den snedställda penseln till. Dermosil säljs endast via dermoshop.se

Tävling! 
Nu kan du vinna ett Dermosil Makeup-paket värde 1.000 kr. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att skriva en motivering här i kommentarsfältet till varför just du ska vinna. Lämna ditt svar senast 29/3 kl 21:00. Vinnaren kontaktas via mail. Lycka till! Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Psst! Just nu får ni fri frakt om ni uppger koden: dermosil01

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. trisse

    Har testat concealer och blev helfrälst i märket. Vill gärna ha fler produkter av Dermosil. Kvalitet och genomtänkta produkter verkar vara deras grej. Jag är överkänslig mot ett flertal märken, så ……

  2. Camilla Bergström

    Så fräsch och fin vill jag ju också kunna bli tack! Att få möta våren med nya härliga produkter skulle uppskattas enormt ?

  3. Amanda

    Jag är en 20-åring som ligger efter med smink så mycket. Mina vänner slår mig alla i hästlängder när det gäller att göra sig snygga till fest. Min necessär innehåller bara det billigaste och äldsta. Skulle verkligen behöva en uppfräschning av mitt smink!

  4. Ingela Sundman

    Är 54 år har fått skelettcancer- Har aldrig använt smink, så det är nog på tiden. Jag har 2 underbara barnbarn som jag tänker kämpa för. Man vill ju vara med ett tag till. Kram

  5. Emelie Gustafsson

    Åh, som extremt fattig student inne på sista terminen är jag barskrapad och sminkreeurserna rensade till sista droppen! Att få chansen att vinna detta presentkort skulle göra mig redo för arbetsintervjuer nu när jag tydligen ska vara färdigutbildad! Blir dessutom otroligt sugen på att prova den där primern du skrev om då jah ständigt dras med blank hy! Håller tummar och tår hårt för att jah får chansen att vinna?

  6. Paola

    Helt ärligt så var det inte länge sedan jag upptäckte att Dermosil även har makeupprodukter! Jag har flera favoriter när det gäller hudvård för torr hy (det enda som verkligen hjälper); för att inte tala om deras ljuvliga hårmask. Men som sagt, makeup!! Den måste ju vara så otroligt skonsam, och kombon du har använt – wow säger jag bara, så snyggt! Enkelt men sofistikerat, och precis sådana färger som jag gillar. Det där läppglanset låter j hur spännande som helst 🙂 Åh, hoppas på lite vårpepp!

  7. Jessica Hultén

    Åh,jodåsåaaatt,här har du mig,en sliten tvåbarnsmorsa som ska börja jobba nu efter snart 4 år hemma,och nyinflyttad i ny stad ska jag nu ge mig ut på arbetsintervjuer,HJÄLP! Kan verkligen behöva lite piff till detta trötta fejs! Hade varit MAGISKT med lite mammalyx! Hoppas och håller tummarna stenhårt!

  8. Mariah Geijer

    Jag har känslig hud och har inte vågat göra några större utsvävningar pga det inom makeup-världen. Skulle vara härligt att få vinna ett helt kit med fräsch och hudvänligt smink så att jag kan slänga bort mitt gamla.

  9. Andrea

    Som småbarnsmamma till en åtta-månaders som just slutat amma och de härliga pigg-ammningshormonerna försvunnit har mörka ringar flyttat in under ögonen! Och smink har ju inte direkt varit prio de senaste månaderna när allt fokus är på den lille bebisen. Det mesta behöver nog faktiskt slängas dessutom pga alldeles för gammalt. Så nu är jag redo, det är dags att bli mitt nya jag! Haha! Ett sånt här paket hade gjort under! 🙂 <3

  10. Elin

    Åh! Så fina grejer och jag blir nyfiken på läppglanset. Har en tendens att köpa på mig läppglans och läppstift, men de hamnar ju lätt utspritt i jackfickor och väskor så när man väl ska ha så hittar man inget..! Tänker ändå att det är en passande tävling eftersom mascara, puder, kajal, Foundation och ögonskuggor är på väg att ta slut samtidigt! Brukar inte hända att det är så tajmat, men det kanske var någon mening med detta i och med den här tävlingarna 🙂 Så – jag håller tummisarna!

  11. Elin

    Åh! Så fina grejer och jag blir nyfiken på läppglanset. Har en tendens att köpa på mig läppglans och läppstift, men de hamnar ju lätt utspritt i jackfickor och väskor så när man väl ska ha så hittar man inget..! Tänker ändå att det är en passande tävling eftersom mascara, puder, Foundation och ögonskuggor är på väg att ta slut samtidigt! Brukar inte hända att det är så tajmat, men det kanske var någon mening med detta i och med den här tävlingarna 🙂 Så – jag håller tummisarna!

  12. Linda J

    Efter att jag blev sjuk i cancern så blir jag väldigt lätt röd i ansiktet och med med tanke på att jag är sjukskriven så är smink att köpa inte prio utan det är ju att gå runt i vardagen. Så att vinna det här skulle vara en dröm? Så man kan känna sig lite extra fin dom dagarna man inte mår så bra.. kram

  13. Ewa-Maria

    va snyggt sminkad du blev, ser superbra ut, detta skulle jag också vilja ha perfekt för våren hoppas på tur som fattig penisonär, så har man heller råd med nya saker, skulle bli så glad om jag kunde vinna

  14. Fia

    Som blivande mamma så känner jag att jag verkligen behöver piffa till mig själv för att se levande ut. Kan nog inte ens förstå hur mycket jag kommer behöva detta när ungen väl kommit! Haha. Dessutom ska min kära tvilling gifta sig snart och jag håller på att fylla på sminklådan föra att både kunna sminka mig själv med även resten av bröllops följet.

  15. Lisa

    Lite ny makeup hade inte kunnat komma mer lägligt! Sitter här, gravid i vecka 12 med första barnet, och väntar på att det där omtalade gravidglowet ska dyka upp! Istället verkar jag ha välsignats med mörka ringar och härliga påsar under ögonen, torr blek hy och en slående trötthet. Härligt 🙂 Hoppet är det sista som överger en – jag tror nog att jag kommer få skina snart – men det hade varit härligt att hjälpa glowet på vägen med en lyxig makeup 🙂

  16. Helena

    Jag skulle verkligen behöva uppgradera sminkväskan! Har fastnat i gamla hjulspår med mina produkter och det där kittet verkar verkligen innehålla allt mitt bleka Åre-nylle skulle behövs för lite förnyelse! Dessutom har jag haft väldigt svårt att hitta en ögonbrynsprodukt som jag är nöjd med och funkar för mina ljusa och glesa bryn. Den där i gelform som du testat verkar ju grym!

  17. Louise

    Åh vad roligt med tävling, man hoppas ju självklart på vinst! ?
    Jag skulle verkligen behöva nytt smink. Jag har kollat på filmen där Jessica sminkar dig Angelica o försöker härma efter men får verkligen inte till det. Det hänger nog mest på att jag inte har rätt produkter. Men om jag vinner så kanske.. kanske jag också kan se fräsch o snygg ut en dag! ?
    Ha det bra!
    ?

  18. Mikaela

    Åh, jag skulle vilja vinna eftersom jag aldrig tar mig tiden eller orken till att unna mig ordentligt smink själv, och med en energisk tvååring har det gamla grusiga Ullaredssminket fått hänga med och fortsätta misshandla min hy i ansiktet… Hade så gärna velat vinna detta så jag kan börja vara rädd om mitt ansikte lagom till 30-årskrisen 😉 Håller tummarna!

  19. Malin Nilson

    Åh, kul med tävling!
    Jag skulle vilja vinna för att ja, jag är nybliven tvåbarnsmamma som inte prioriterar nytt smink då vi alla vet, barn kostar. Haha! Jag älskar smink och mina barn och sambo förtjänar att se sin mamma lite vår fräsch.
    Verkar som ett väldigt prisvärt och bra smink!!
    Puss o kram Mallan Frallan

  20. Malin Nilson

    Åh, kul med tävling!
    Jag skulle vilja vinna för att ja, jag är nybliven tvåbarnsmamma som inte prioriterar nytt smink då vi alla vet, barn kostar. Haha! Jag älskar smink och mina barn och sambo förtjänar att se sin mamma lite vår fräsch.
    Puss o kram Mallan Frallan

  21. Elly

    Jag tycker att dermosils produkter håller hög kvalitet.
    Jag har sökt efter en bra foundation och primer i en evighet,
    Men det är svårt att hitta nåt när plånboken inte är fet.

    Fast jag tror att dessa produkter skulle göra succé.
    Fina nyanser på läppbalsam och snyggt solpuder som ej ser för brunt ut.

    Med rätt underlag är det bara ut och njut.

    Jag har lite problem med utslag så det är därför så viktigt för mig med bra underlag.
    Och så har jag varit singel ett bra tag (10 år).

    Så med rätt glow
    kanske jag vågar ta nya tag
    med att söka efter en partner.

    Finare make= Utrymme för att njuta så mycke mer.

  22. Maja

    Hej Angelica!
    Jag följer alla dina sociala medier och älskar tvillingpodden. Jag tyckte att det var otroligt starkt av dig att berätta om misshandeln och det ska du ha mycket kärlek för!
    Jag skulle så himla gärna vilja vinna sminkpaketet då jag nu är gravid i tredje trimestern och jag skulle behöva få känna mig fin trots en tung, otymplig och svullen kropp. Jag behöver verkligen massa nya produkter till sminkväskan men nu får jag ju prioritera att lägga pengarna på saker till bebisen.
    Sen till sommaren när lilla Leo är född skulle det också vara kul att få känna sig riktigt snygg i nån härlig sommarklänning och med det superfina sminket från Dermosil och förhoppningsvis få känna mig som mig själv igen utan den stora magen!
    Jag har också vad jag kallar ”solmustasch”, dvs pigmentförändringar, speciellt på överläppen.. Dermosilsminket ser ut att ge en väldigt fin och jämn täckning på huden på bilderna på dig, superfint!
    Jag hoppas att jag vinner det fina sminket att framhäva mitt ”gravidglow” med, samt täckta dom mörka ringarna under ögonen som jag antar att man har i början som nybliven förälder!? Haha.. ? Stor kram! ?

  23. Marie S

    Jag borde vinna eftersom jag vill vara, het som tusan utan brandfara. Med Dermosil får jag ett utseende, som gör att maken min får tunnelseende! Kanske kommer jag honom attrahera, så mycket att jag måste köpa mera. Inga flera foton behövs retuschera, efter Dermosil har fått mig att transformera!

  24. Johanna

    Hej
    Jag vill gärna vara med!!
    Har så länge letat efter smink som passar mig. Dessutom är det dyrt att leta smink som är bra för ens hy. Absolut när man är småbarnsförälder! Detta låter verkligen som något som kan passa mig, så vore underbart att få chansen att vinna detta!!!

  25. Annika Andersson

    Efter en väldigt lång tids sjukdom börjar jag må bättre. Under tiden som sjuk och hemmaliggandes i långa perioder tappade jag lusten att göra mig fin. För vem liksom? Nu mår jag bättre igen men har tappat det där med sminkning osv och detta vore en perfekt vinst för att komma tillbaka till mitt nya snygga jag. 🙂

  26. Ann-Sofie j

    Samma sminkning varje morgon, inget nytt och ingen inspiration till att fixa till en ny look. Lite nytt smink hade varit ett startskott, ögonskuggan ser ju underbar ut, nästan ätbar. Hoppas hoppas på denna underbara vinst.

  27. Sofie Gjöthlén

    ?Jippie, åh detta skulle jag verkligen behöva. Har svårt att hitta bra smink, speciellt mascara. Går ofta utan smink men känner att jag verkligen skulle vilja piffa upp mig lite. Detta hade varit världens chans att experimentera ?

  28. Jeanette

    Känner mig så grå och dassig. En trött småbarnsmamma som skulle behöva lite nytt smink för att se och känna sig lite fräschare.

  29. annica

    Härliga produkter av toppkvalitet,
    vem vill inte vinna dte`
    tänk att som sliten mamma få känna sig som värsta modellen,
    att få produkter som kan användas både på morgonen och på kvällen.
    Hoppas på galen tur så jag får chansen att känna mig som en catwalk figur

  30. Matilda

    Har precis fått mitt första barn, en dotter som nu är 5 veckor gammal. Jag har sminkat mig med lite mascara en gång sen hon föddes men känner att jag verkligen skulle behöva fylla på sminkförrådet så att jag lättare kan dölja spåren efter sömnlösa nätter. Det skulle vara perfekt att vinna då ekonomin inte är på topp heller eftersom att min sambo studerar. Jag vill verkligen börja sminka mig mer för att känna mig fräschare nu när jag precis blivit mamma och allt som har med mig själv att göra nedprioriteras. PS: ni är bäst! Brukar se er ibland då jag också bor i Åkersberga men vågar inte säga hej ?

  31. Sara

    Som 2 barnsmamma och föräldraledig sedan 4.5 år tillbaka ska jag nu börja jobba. Ekonomin och sminket är inte direkt det bästa och fräschaste…! Därför vill jag vinna! För att kunna gå till jobbet utan att känna mig sådär.. ”ledig” Som man gör när man är föräldraledig. Back in business helt enkelt! 🙂

  32. Sandra

    En lyxig vinst för en trött o grå småbarnsmamma , i en tuff period med känslan av att bara byta blöjor och amma . Snart vankas en första barnledig dejt med min man , i sminkväg ekar det tomt i lådan så tänk vad härligt om jag vann ! Att få piffa till sig och prova ny makeup vore nåt , att få känna sig lite extra fin till dejten och i vardagen då hade jag mått !

  33. Sara

    Jag skulle bli så glad om jag vann detta, har länge funderat på att köpa nytt smink men har inte redigt pengar till de, skulle va så kul att se en förändring för jag har länge gått i samma sminkning och haft samma märke hela tiden och dessutom billigt som inte är bra för min hy, Vore så kul om jag vann! Kram

  34. Hedda Söderberg

    Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

  35. Johanna

    Jag har fått nytt jobb! Mitt konto och min sminkväska ekar lika tomt ungefär. Varken tid eller intresse (hur lyckas du hinna se snygg ut med två småttingar, imponerad) har funnits till att sminka mig den senaste tiden. På riktigt så har allt smink tagit slut (skrapade ur det sista inför jobbintervju n) och det skulle verkligen vara kul att få en ny sminkgarderob till dess att jag börjar på mitt nya jobb.

  36. Ida

    Hej! Vad fin du är !!
    Jag anser mig själv som nybörjare i sminkning, och skulle såå gärna vilja lära mig hur man sminkar sig naturlig och fräsch. Känner mig dock snål med att köpa nytt smink som jag knappt vet hur jag skall använda, men om jag inte köper sminket, så kan jag ju heller inte lära mig. Skulle vara SÅ härligt att få sminka sig med bra smink som dessutom passar känslig hud läste jag!! Drömmen!

    Sköt om dig!
    kram,Ida

  37. Helen

    Skulle jag vinna skulle jag piffa upp mig skaffa barnvakt till lillgrabben. Och ta med mannen på en ordentligt middag på stan… då vi inte har haft det på ca 15 mån… innan lillgrabben var född.

  38. Gabriella

    Jag älskar dermosils produkter och efter det här blogginlägget vill jag verkligen ha hela kitet!
    Du lägger fram sminkngen och sminket på ett väldigt tydligt och bra sätt vilket gör det enkelt för läsaren att vilja vinna detta fantastiska priset.

  39. Sofia

    Jag skulle verkligen behöva ha lite nytt smink för att ta bort alla spår efter sömnlösa nätter med min dotter. Snart kommer lillasyster ut från magen och då lär rynkorna och påsarna under ögonen bli ännu tydligare. Jag vill ju bli lika snygg som du är ?

  40. Josefine

    En lyxig piff i en mammas vardagsliv.
    Med små enkla steg kan ansiktet få ett jättekliv.
    Till dagis, jobbet, på ICA och på fest,
    Oavsett vad så blir makeupen från nu alltid bäst.
    Håller tummarna och hoppas på det bästa,
    att jag får chansen att Dermosil makeup testa!

  41. Sarah

    Åh vilken rolig tävling! Just nu prioriterar jag verkligen några minuters extra sömn framför att sminka mig på morgonen. En vinst hade motiverat mig till att börja piffa till mig lite igen ? nog för att jag är himla fin även utan smink men det skulle inte skada om jag fick den där sparken i baken så omgivningen slutade fråga om jag är sjuk hela tiden ?

  42. Amanda Stålberg

    Som mamma till en son som aldrig tyckt om att sova så skulle detta vara en drömvinst! Mina trötta ögon och hy som ibland ser ut som hej kom och hjälp mig behöver detta! Annars kanske det kan vara en bra leksak för min son att kika igenom sminkväskan medan jag tar en powernap på toalettgolvet ???

  43. Johanna

    Som pendlande småbarnsförälder finns det inte mycket tid till att varken sminka mig ordentligt eller köpa bra grejer. Detta kitt hade kanske gett min hud och min fejja lite lyster. Fake-IT-until-u-make-it osv.

  44. Elisabeth

    Jag är mitt uppe i en separation efter att vårt tre år långa försök till att få barn åter igen misslyckats. Vi har insett att det inte kommer gå och hela resan har tärt sönder vårt förhållande. Jag insåg igår att det gått dagar sen jag skrattade senast och att jag helt tappat bort mig själv. Jag går runt i mina fläckiga mjukisbyxor och okammade hår och inser att jag måste rycka upp mig själv och förstå att livet inte är slut. Jag ska fixa detta och försöka komma ut starkare på andra sidan, även om det känns omöjligt i dagsläget. Detta presentkort skulle verkligen behövas då jag inte kommer ha möjlighet att byta ut mitt torkade smink på länge då jag kommer bli ensamstående till min 6-årige son. Jag tror att känslan av att känna mig fin igen kommer bidra med det går både lättare och snabbare att bli mitt gamla, glada och lyckliga jag igen. Kram!

  45. Jennifer

    Sliten mamma behöver piffas till. Med vinst å er tutorial kanske jag kan se lika fin å fräsch ut som dig/er!

  46. Camilla

    Jag har ÄNTLIGEN hittat en medicin som funkar och blivit av med nästan all psoriasis. Förut var hela kroppen täckt och jag skämdes så! Naturligtvis måste jag vara jättenoga med vilka produkter jag använder, men dermosil är ju skonsamma och jag tror de skulle funka bra nu när jag äntligen kan sminka mig igen! Jag har verkligen saknat det!

  47. Marie Andersson

    Jag hade en av deras deodoranter för flera år sedan, hur bra som helst! Nu har jag varit sjuk i svår anorexi en längre tid och varit inlagd på sjukhus. Jag har inte klippt håret på över ett år och min högsta önskan är att vårda min kropp med det bästa, såväl på insidan som utsidan. Igår beställde jag en tid hos frisören, så jag ska dit på måndag kl 9 🙂 Skulle jag vinna denna fina vinst från dermoshop skulle mitt leende nå ända upp till hårfästet! Stor kram från mig <3

  48. Nathalie

    Jag skulle så gärna vilja vinna ett sminkkit! En trött småbarnsmamma med två små sönder (21 mån och 4 mån) som ska börja jobba halvtid from maj. Måste ju se anständig ut på jobbet så jag inte skrämmer kollegorna hahaha. Har alltid varit noga med smink men sedan jag fick barn ligger ju liksom inte prio på att handla till mig längre.

  49. Mathilda Blomdahl

    Jag har precis upptäckt husvärden från Dermosil och är verkligen nöjd. Nu har jag börjat snegla på make:upen och vill prova den. Har använt samma märke på make:up i 10 år så det är dags att prova något nytt.

  50. Sara

    Älskar make-up men blir aldrig att man kostar på sig mer än möjligtvis en bra mascara sen barnen kom… Det andra blir ofta ngt billigt som inte är bra, fel färg..som blir liggande i sminklådan.. 🙁
    Dessa färgerna känns så naturliga och verkar vara hyfsat lite produkter för såå fantastiskt resultat! Det gillar jag!!
    Lipglosser låter sååå spännande!! Kan liksom inte låta bli att fundera vilken färg jag skulle fått… ;))

  51. Lisa

    Jag skulle vilja vinna! Jag är föräldraledig med mitt andra barn och tempot och bristen på sömn gör att jag ser sliten ut och känner mig väldigt sliten. Det är ju inte så kul. Dessutom fick jag en ögoninfektion efter förlossningen så jag fick slänga allt ögonsmink för att den inte skulle komma tillbaka. Och det är inte så lätt att bygga upp en ny sminkväska med inkomsten från föräldrapenningen.

  52. Frida

    Väntar mitt andra barn i april och storebror är 2 år och 4 månader. Dessa två graviditeter har slitit otroligt på kroppen och jag är SÅ PEPP på att investera lite tid och pengar på mig själv under våren och sommaren.

    Vad passar då bättre än lite nytt smink? Som föräldrarledig har man det inte så fett med cash så att vinna lite smink hade varit helt underbart ?

  53. Annelie Gniztra

    Min sminkväska behöver oxå en ny ”vår garderob” och dessa produkter verkar så naturliga och bra så skulle lätt kunnabli produkter som jakommer beställa om och om igen!

  54. Emelie

    Detta är precis vad en sliten två barns mamma skulle behöva för att få lite vardagslyx mellan blöjbyten och underbara kräkattacker!

  55. Åsa Häggblom

    Tvillingar kom o mamman var fräsh som en nyponros. Tvillingar sågs o mamman blev blek om sin nos. Tvillingar segra o mammans lyster flög sin kos.

  56. Camilla

    Jag genomgår just nu en riktigt livskris. Fick mitt andra barn för 4 månader sen och är nu mammaledig med storasyster Molly och lillebror ebbe. Det borde vara 100 % glädje och lycka men det är det tyvärr inte. Jag älskar mina barn så så mycket men någonstans har jag tappat bort mig själv och jag sätter alltid mig själv sist. Jag vet inte längre ens vad jag själv vill, känns som att jag känner alla andra bättre än mig själv. Dagarna går åt att städa, tvätta, laga mat.. Allt för att underlätta vårt familjeliv då min man jobbar heltid och har fotbollsträning. Känner mig bara blek, fet, trött och helt urkängorna. Smink kommer inte råda bot på det men jag tror att det kan vara en sporre att faktiskt orka se mig själv i spegeln igen!

  57. Jennie

    Hej! Åh den här tävlingen har jag längtat efter. Är hemma med min 9 månaders son, vi håller på att renovera för att kunna sälja huset samt att min kille nyss bytt jobb så att lyxa till det med smink är inte direkt prioriterat. Mitt smink sjunger på sista versen och jag kämpar för att få ut den sista lilla droppen. Hade blivit otroligt tacksam om jag hade fått unna mig denna lyx till vardags, kram

  58. Johanna M

    Vilken toppentävling! Jag skulle bli så tacksam för detta kit, sen jag blev mamma för ett och ett halvt år sen har min hud förändrats och jag har inte lyckats hitta rätt i makeup-djungeln efter det. Efter det här blogginlägget gick jag in på Dermosils hemsida och läste på om företaget då jag inte visste så mycket om det. Jag blev positivt överraskad och väldigt intresserad av att testa deras produkter eftersom de verkar kvalitativa och väldigt hudvänliga. Så en vinst skulle innebära att jag kan testa en hel make-up som förhoppningsvis är rätt för min ”oroliga” hud. Sen att det skulle vara lite roligare att sminka sig skulle ju innebära att jag skulle prioritera en extra stund med ”egentid” för att fixa till mig och på så sätt tanka lite energi och bli ett gladare och fräschare jag. Det är ju helt klart en bonus för mig och alla i min omgivning – en vinst för många helt enkelt 😉 Tack för en härlig och ärlig blogg!

  59. Anna-Maria Arvidsson

    Jag vill kunna njuta av det lilla i livet och känna mig trygg och naturlig i min look. Jag vill älska både mitt inre och yttre och skulle med detta Dermosil makeup paket ge mig en extra knuff i rätt riktning!

  60. Maria

    Som föräldrarledig tvåbarnsmamma i ny stad behöver jag se fräsch ut för att inte skrämma bort nya bekantskaper på förskola och på lekplatsen. Detta vore en perfekt vårpresent till mig själv! Håller tummarna!

  61. Maria

    Trötta ögon, ögonlock som börjar se hängiga ut och ögonbryn som lever sitt egna liv. Inte för om jag vet om smink kan rädda det men en himlans bra start i vart fall 😉

  62. Jennifer

    Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag har gått igenom massor av olika sminkprodukter. Inte för att jag gillar smink så värst mycket utan för att jag aldrig hittar rätt produkter för min hy. Det är så tråkigt att sminka sig och känna sig halvnöjd varje gång för att sminket inte håller, har för fet eller torr hy osv. Vill bara hitta bra smink som funkar varje dag!

  63. Malin

    Åh! Det skulle jag verkligen behöva. Det var ganska nyligen (typ 15 år försent men ändå) som jag på riktigt började intressera mig för makeup och att hitta en bra rutin för snabbt fixa till fejset varje morgon. Det var när ni lade upp er video på youtube på black-white smokey eyes, Den är heeelt grym! Enkel och snabb att göra och kan ju varieras på många sätt. Så mycket tid jag lagt i flera år i onödan på att få till en sådan look när allt jag behövde var en ordentlig genomgång från er grymma tjejer, Fantastiskt! Att då vinna produkter att fortsätta öva och exprementera med vore ju så roligt!!

  64. Caroline

    Jag har aldrig använt primer. Jag har aldrig använt ögonbrynsfärg. Jag har aldrig använt solpuder, eller ögonskuggsprimer, eller make up créme…. Men jag skulle hemskt gärna vilja. Väldigt mycket skulle jag vilja det.

  65. Johanna

    Åh vilken dröm det skulle vara att vinna! Hittar aldrig nåt smink som funkar för mig. Har problem med både extremt torr hud och atopiska eksem som kommer och går!:( skulle vara skönt att slippa köpa ännu mer smink för att testa, och istället vinna ett set som kanske passar mig perfekt! Vet inte hur många kronor jag lagt på smink genom åren och gång på gång blivit besviken. Nu har jag dessutom en liten Ellen på snart 5 månader så pengar till smink är inget som finns i överflöd! Får man dessutom dra till med det klassiska ”jag har aldrig vunnit nåt”?:) älskar er blogg! Och Jessicas! Och tvillingpodden framförallt! (Ja jag försöker med smicker också;p)

  66. Gabriella

    Hej!
    Vilken rolig tävling!
    För nästan 5 månader sen fick jag vår älskade lille kille så nu spenderar jag dagarna med att ta hand om honom. Däremot känner jag att jag har glömt bort att ta hand om mig själv i processen och unna mig det lilla extra. Skulle vara så himla roligt att vinna detta kittet och få pyssla om sig själv igen lite grann.
    Tycker er blogg är toppen!

  67. Evelina

    Åh, vilket härligt pris!! Det vore en dröm med en rejäl laddning smink till denna småbarnsmamma. Låter kanske konstigt men jag har aldrig riktigt lärt mig att sminka mig… men vinner jag detta pris och ni lägger utmer tips på er youtube kanal hoppas jag kunna sminka mig själv till brorsans bröllop i juni!! ? Finns ju lite tid till övning och isf inga ursäkter!! Kan sträcka mig så långt att jag kan dela med mig av framsteg och resultat av övningen!kr ?

  68. Anna

    Hej!
    Jag vill vinna kitet av den enkla anledningen att jag verkligen behöver det!
    Jag älskar egentligen att sminka mig och tycker det är roligt med nya produkter och färger.
    Men jag har tappat bort det där..
    jag är gravid i v 22, har precis börjat jobba igen efter att ha varit sjukskriven pga graviditetsdepression. 3 hyfsat stora (6-11 år) barn hemma och svårt att hitta ork och lust till något mer än det väsentliga..
    som trött, gravid och dessutom med en depression ser man inte så jädrans pigg ut ?
    Lite nytt fräscht smink skulle nog pigga upp min spegelbild!

  69. Simona

    Jag skulle vilja vinna smink för att jag behöver nytt smink men har inte rås få mamma pengen knapt räcker som det är. Så att unna sig något jag behöver har jag knapt gjort på 16 månader. Sköt att kunna sminka sig och dölja dom svarta ringarna av trötthet under ögonen när man ska vistas bland folk 🙂

  70. Sandra

    Om jag fick äran att vinna detta fina smink paket skulle jag ge det till min största förebild min lilla mamma som snart fyller år. Hon har varit sjuk än längre tid & aldrig unnat sig något bra så detta skulle nog pigga upp henne. Hoppas på att få äran att vinna!!!??

  71. Anja L

    Åhh vilken lycka. Är fyrbarns-mamma med tonårsdotter och helt ute sminkmässigt… Har endast hudcreme och mascara. Vore roligt att få testa nytt och ta lärdom och sminka mej tillsammans med världens bästa tonårstjej. Jag arbetar på sjukhus där alla går i likadana kläder. Vore härligt att känna sig fin till både vardag och fest! Dessutom fyller jag snart 40+ och har 15-årig bröllopsdag. Som ny?

  72. Amelie Ledin

    Börjar drömjobbet den första april
    Vill inte se ut i fejset som en gråblek sill
    Med nya produkter blir det succé givetvis
    Kanske till och med blir chefens gullegris

  73. Anja L

    Åhh vilken lycka. Är fyrbarns-mamma med tonårsdotter och helt ute sminkmässigt… Har endast hudcreme och mascara. Vore roligt att få testa nytt och ta lärdom och sminka mej tillsammans med världens bästa tonårstjej. Jag arbetar på sjukhus där alla går i likadana kläder. Vore härligt att känna sig fin till både vardag och fest! Dessutom fyller jag snart 40+

  74. Tove

    Livet med pseudotvillingar kan ju ibland sätta sina spår, då vore det så lyxigt att kunna pigga upp ansiktet med lite nytt smink! Dessutom blev jag sugen på att lära mig göra snygga sotningar efter att jag sett din och Jessicas video på youtube! Sen om resultatet blir lika snyggt är ju tveksamt, men vore kul att testa! Tack för att ni är så öppna och härliga i podden!

  75. FruBryngelsson

    Jag vill vinna för att jag vill ge bort det till min fina vän Karin som blivit ensamstående. Skulle låna lite smink hörom dan och hon har så gammalt och lite smink hemma så ja ville gråta. Men som sagt ensamstående med två barn så gäller det att prioritera. Tror dock att hon skulle blir sjukt glad om hon fick lite nytt smink?❤️Jag tycker i allafall att hon är värd det för hon ger mig så mycket glädje, bästa humorn!!! Typ som ni?Tack för er bra blogg och podd lyssnar varje vecka??

  76. Nathalie Kristiansson

    Jag vill vinna! Varför? Efter att ha behövt använda två omgångar med stark medicin för akne så känner jag att jag är värd att äntligen få känna den där känslan som alla andra pratar om. Hur kul det ska vara att sminka sig. Det har det inte varit för mig. För mig har de bara varit tufft och utmanade för att täcka all min akne. Men nu, äntligen är det min tur att få känna sig snygg!

  77. Theres

    Jag skulle såå himla gärna vilja vinna detta. Jag prioterar sällan mig själv och lägger istället allt fokus och alla pengar på mina fyra barn. Smink är en sådan sak som ligger långt ner på listan. Det enda sminket jag har för tillfället är en kornig mascara så detta vore verkligen en drömvinst. Då kanske man kan våga sig på att prova en sotning al’a Jessica ☺ / Theres

  78. Emelie

    Jag sminkar mig varje dag för att känna mig fräsch, pigg och vardagshärlig. Men på senaste tiden har jag kännt att jag aldrig får till det så att jag känner mig sådär härligt flawless. Glowet infinner sig inte riktigt och inget känns riktigt på topp. Kanske behöver jag lära mig nya tekniker, eller botanisera lite bland nya varumärken? Därför håller jag nu tummarna för mig själv i den här tävlingen ⭐️?

  79. Karin

    Smink har inte varit prioritet under föräldraledigheten med två barn tätt. Nu ligger jag dessutom kräksjuk i sängen efter att äldsta sonen varit kräksjuk hela veckan och tom legat på sjukhus för uttorkning. Så nu hade lite uppmuntran av lite nytt smink inför jobbstarten 1 juni suttit väldigt fint!! Håller tummarna!!

  80. Therese

    Jag älskar att sminka mig men efter att sonen kom och vardagen nu är i full rulle med ett föris-barn finns inte inspirationen kvar i min gamla sletna sminklåda – en nystart som detta kit vore fantastiskt!

  81. L

    Är mitt i en ålders- och fulhetskris! Känner mig gammal, trist, blek pch grå, som om mina bästa dagar är över och livet är slut ungefär. Tänker mest på hur fin kag var och hur trist jag är nu. Usch! Skulle så gärna vilja känna mig ytte-pytte-lite fräsch igen!

  82. L

    Är mitt itt i en ålders- och fulhetskris! Känner mig gammal, trist, blek pch grå, som om mina bästa dagar är över och livet är slut ungefär. Tänker mest på hur fin kag var och hur trist jag är nu. Usch! Skulle så gärna vilja känna mig ytte-pytte-lite fräsch igen!

  83. Eleonor

    Jag skulle bli så sjukt glad om jag hade vunnit.
    Jag har haft ett tufft år både det ekonomiska planet och med min nya lägenhet.
    Skulle vilja testa dessa produkter då min hy har blivit så känslig.
    Pengarna räcker helt enkelt inte till så jag skulle så klart bli super glad om jag vann så man kunde se lite fräsch ut igen:)
    Fin blogg:)

  84. Fanny

    Åh! Tog studenten 2014 och fick 3 veckor senare min son och ett år efter det min dotter, härliga och jobbiga år som mammaledig och är just nu i svängarna att söka jobb febrilt = hur svårt som helst nästan! Har levt på ca inga spänn i månaden pga aldrig jobbat mer än extra på gymnasiet tidigare år, så mitt smink har inte uppdaterats sen 1,5 år tillbaka. Eller jo fick en mascara i julklapp 😉 Nu tycker jag absolut inte synd om mig själv eller så pga har bra lgh, härlig sambo med bra jobb och två friska ungar men har inte unnat mig själv riktigt sen jag fick egen lön 2013 haha. Hoppas på min tur bara helt enkelt! PS älskar förstås er blogg och lyssnar på poddan varje måndag!

  85. Gunilla Olausson

    Jag älskar Dermosilprodukterna. Är i stort behov av nya produkter, men det blir tyvärr lite dyrt att förnya mycket på en gång för en fattig pensionär! Det är bara att hoppas på turen!

  86. Johanna

    Efter att dottern, född mitten av -15, nu blivit ganska stor hade jag planerat att detta skulle bli året som jag blev jag igen. Jag skulle gå på pedikyr, lyxa med dyra frisörbesök och ÄNTLIGEN köpa nya kläder till min sjukt snygga kropp to be.

    … det höll i ungefär två veckor innan jag upptäckte att jag var gravid igen. Så, även om jag är väldigt glad för bebis är jag samtidigt ledsen för all den här lyxen jag missar nu när pengar behöver läggas undan till ny bil, vagn och allt vad bebis 2 kan behöva. Därför skulle jag bli så glad om jag vann! ?

  87. Matilda

    Åh vad härligt! Har velat prova deras produkter länge till min känsliga hy men aldrig kommit skott då annat alltid måste prioriteras vid löning! Vore underbart att få vinna o testa ☺

  88. Sofie Johansson

    Åh! Hade så gärna velat vinna detta! Som ensamstående mamma finns det inte så ofta möjlighet till att köpa saker till sig själv. Hade varit helt underbart att få fira in våren lite extra med nytt och härligt smink till detta vinter-glåmiga ansikte. Kram!

  89. Lisa

    Jag skulle vilja vinna! Efter mitt andra barn fick jag en ögoninfektion och fick slänga allt ögonsmink för att den inte skulle återkomma. Som föräldraledig till ett litet barn är det lätt att känna sig och se väldigt sliten ut. Och inte heller finns det pengar att köpa på sig massa nytt snyggt smink, så jag skulle gärna vinna så jag inte behöver se så trött ut som jag känner mig.

  90. Zara

    Fasen vad gött detta hade varit!! Tiden är knapp med små kids hemma. Hinner knappt shoppa och allra minst smink. Var en riktig junkie på skönhet före familjeliv. Fyller dessutom 30 strax och vad vore då bättre en en redig jäkla makeover!

  91. Moa

    Åh hade få vara så roligt att få vinna detta fina kit.
    Pluggar för tillfället och har därför inte överflödigt med pengar och mycket av de måste tyvärr gå till studiemedel. Hade därför få varit jättekul att vinna detta som inte är något jag kan unna mig i vanliga fall. ?

  92. Jennyjenny.se

    Är gärna med och tävlar om detta. För några veckor sedan glömde jag allt mitt smink hos mina föräldrar 5 timmars tågresa bort. (Hade fullt upp att få med allt annat till mig och de två barnen). Så nu vill jag inte lägga ut massor med pengar på nytt då pengar ej är ett överflöd under föräldraledigheten. Nytt smink från ett nytt (för mig) sminkmärke hade varit jätteroligt att förgylla vardagen med 😉