Angelica Lagergren

Skönhetskväll med Tvillingarna Lagergren

I samarbete med Akademikliniken 

Bor du i Stockholm, Göteborg eller Malmö och är intresserad av skönhet? Och kanske av att hänga med mig och Jessica och dricka färgglada smoothies och äta wraps? Du får även en lyxig goodiebag. Kom och mys med oss på något av våra event som vi gör i samarbete med Akademikliniken. Första eventet är i Stockholm nästa torsdag. Här nedan ser du inbjudan, när du osar – glöm då inte att skriva till vilken stad du planerar att komma. Jag hoppas att vi ses! <3

akademikliniken

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milo

    Är inte jätteintresserad av eventet men vill ju sååå gärna träffa er! Är snart en 30 årig tjej, har en ettåring hemma och verkligen älskar era bloggar och er podd (den enda podd jag lyssnar på). Bara hör av er om ni slänger ihop en läsarträff eller vill träffas upp på en AW i Malmö ?

      1. S

        Vadå tycker inte ni det själva? Hur gamla är dom som läser/lyssnar på er? Tvillingpoddenfansen är 16. Och ni gör nu ganska grov reklam för botox och fillers? Är det ok tycker ni? Är det värt pengarna ni tjänar? Ni har ju döttrar själva, hade du velat att din dotter gick på ett sånt här event när hon var 16?

        1. Herr och fru Lagergren

          Hej igen, vi har 18-årsgräns på eventet så ingen som är 16 år kommer att vara med på eventet. Vi kommer såklart att arrangera lyssnarträffar/läsarträffar också längre fram. /Angelica

          1. S

            Snygg dodge. Dvs du svarar inte alls på mina frågor. Ok, så era kära tvillingpoddenfans kan inte komma på eventet i sig – men budskapet har redan nåt fram. Skönhet = fillers och botox. Bra jobbat ????