Angelica Lagergren

Det som räddade vår relation

I morgon kommer vår städerska hit och jag måste faktiskt säga att det är en sak som verkligen förbättrat vår relation. Det har räddat relationen från många bråk. Vi har en städerska som kommer hit varannan vecka och hon är heelt fantastisk! Självklart städar vi flera gånger i veckan i alla fall, torkar av, dammsuger och fixar. Men det där med att skura golv och städa riktigt noga gör hon så bra. Hon byter även sängkläder om vi vill det, en sån sjuk lyx! Till våren nu tänkte vi betala extra för att få våra fönster putsade. För oss var det här med städhjälp en väldigt bra sak att lägga pengar på. Vi får mer tid till varandra och barnen och vi bråkar mindre.

sova_lagergren

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag har en huvudvärk som legat som en hjälm över huvudet hela dagen och den vill inte släppa. Stefan undrade precis om jag är stressad, men för en gångs skull känner jag mig inte stressad. Det känns som att jag har det mesta under kontroll och axlarna har sjunkit ner. Det känns som jag redan gått in i semestertänk… Det är inte alls många dagar kvar nu tills vi åker till Thailand och jag har ganska mycket jobb jag behöver hinna med innan. Så, haha, nu blev jag stressad i alla fall.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Tog också städhjälp men efter två gånger slutade jag för deras resultat var inte alls vad jag önskade. Kanske prövar ett annat företag någon gång.

  2. Anna

    Just städning var en orsak till bråk i vår familj. Särskilt när vi flyttade till 150 kvm. Kan bara hålla med att städhjälp hindrat oss från skilsmässa!

  3. Hedda Söderberg

    Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

  4. Elin

    Eller hur! Det löste också våra problem . Vi har städ varje vecka och tar in hjälp med fönsterputs och sånt. Så värt!!!

  5. Dema, gravid igen!

    Städhjälp kan verkligen underlätta vardagen! När vi båda jobbade önskade jag ofta att vi tog in en för att hjälpa med grovstädningen som lätt vart lidande. Nu är jag städtant hemma, men då går jag hemma 24/7 så det är inte mer än rätt:)