Angelica Lagergren

Världens bästa koja

När jag hade gått upp på förmiddagen fick Angelica en liten sovstund hon med. Inte kul att komma hem vid midnatt och sen gå upp 05:30 med barnen. Då passade vi på att bygga världens bästa koja. I alla fall om Alice och Philip får bestämma. En timmes lek bara flög förbi genom att krypa fram och tillbaka. Gömma sig från monster (skribenten själv) och öppna och stänga dörrar.syskonen_lagergrens_koja1 syskonen_lagergrens_koja2 syskonen_lagergrens_koja3 syskonen_lagergrens_koja4Kojan är en enkel, klassisk två filtar över soffbordet-koja. Men jag var inte välkommen för citat ”Pappa är alldeles för stor, du får inte plats”.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. H

    Hej! Jättekul med undersökningen ni gör om oss läsare på er blogg nu. Kul att svara! Jag har en fråga.. Som kanske kan vara en idé till ett blogginlägg.

    Hur tänker ni kring att bråka inför barnen? Gör ni det? & hur hanterar ni det efteråt med barnen? Jag har själv en dotter på ett år och jag vill gärna inte bråka med min kille med henne i närheten, hon är så liten och det känns svårt att förklara för henna att det inte beror på henne osv osv. Men samtidigt så bråkar man ju ibland, utan att tycka mindre om varandra. Ja, hur tänker ni!

    Tack för bra blogg! Kram!

  2. S

    Min dotter är 2,5 och är besatt av nappar. Hon har gärna en i munnen och en i varje hand? Hon leker dessutom med dom så när hon får nya nappar så är det som att få nya leksaker… ser inte fram emot avvänjning. Hur gör man ens? ?

  3. Jennie

    Svar till kommentarerna nedan: Jag sög på tummen till jag var elva om nätterna och mina tänder är jättefina. Noja inte över sånt, ni och hon slutar när ni är redo ❤️

  4. Fanny

    Vi inom tandvården rekommenderar till att de fyller 3 år, så inte bettet påverkas, många man sett som inte slutat med napp som sen behövt tandställning tyvärr, barn som använder napp mkt kan man ofta se att de har ett vad vi kallar öppet bett, det kan stängas igen av sig självt om man slutar med nappen