Angelica Lagergren

London och Barcelona med mamma

När jag och Jessica fyllde 30 år (vi fyllde 31 och ett halvt igår, tack för grattis lilla pappa) fick vi en resa till Barcelona av mamma. Av många olika anledningar har den resan inte blivit av, men det ska den bli. Mamma fick en resa till London av mig och Jessica i juklapp, och vi har inte bokat nåt än, men den resan ska också bli av. Det var länge sen vi gjorde nåt, bara vi tre. När är det bäst att åka till respektive stad? Höst i London? Och sensommar i Barcelona? Eller vänta och åka till London nästa vår? I vår hinner jag inte eftersom vi redan har så många resor inbokade.

16426294_1278011785568151_39184064855463888_n

Alice och mamma på hennes födelsedag.

bild-6-e1414966393864

Såhär såg jag ut sist jag, mamma och Jessica var i Barcelona. Byxorna var sååå sköna men jag tror faktiskt aldrig att jag använde de igen. Klassisk semestershopping.

bild-3-e1414966364695

Och här var jag i London med Alice i magen. Både Alice och Philip har varit i London när de legat i min mage. Den här bilden är från en resa över dagen som jag och mina systrar gjorde. När vår lillasyster fyllde år fick hon ett kort med texten ”Vi bjuder på lunch i London” och så drog vi dit över dagen. Kul och mysigt, men det hade varit bättre att åka när jag inte var gravid. Båda gångerna hade jag så himla mycket foglossning och det är smärtsamt. Och i London blir det en hel del promenader.

img_7701Sist jag var i Barcelona såg jag bara staden genom ett bilfönster, typ. Jag åkte på kryssning med Harmony of the seas och vi hoppade av i Barcelona och flög hem igen. Att resa och upptäcka världen är spännande tycker jag och härnäst blir det ju Thailand med Jessica och Annika! En av mina bästa vänner följer alltså med på resan och det gör mig så sjukt glad. Bara 17 dagar kvar tills vi lyfter.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sabina

    Jag älskar att åka till London december. Deras julskyltning är helt underbar, särskilt på Harrods. Sen finns det en jätte stor julmarknaden i Hyde park som är väl värt ett besök. Så åk till London i december och shoppa julklappar och Barcelona skulle jag åkt till i september. Tack för en underbar podd, bästa sättet att starta veckan på.

  2. Anne

    Älskar också att resa och uppleva nya miljöer, men har nästan slutat resa med flyg helt sedan vi fick barn. En flygresa till Thailand för en enda person ger två ton utsläpp, lika mycket som en genomsnittlig personbil på ett helt år! Vet inte hur mycket mer utsläpp jorden tål för framtiden? Hur resonerar ni i denna fråga? Sen bidrar ju alla resor till typ Grekland att vi drar med hem dessa multiresistenta bakterier till Sverige, men det är ju en helt annan (allvarlig) fråga.

  3. Hanna

    Skulle absolut säga att Barcelona är bäst i slutet av september/början av oktober. Fortfarande varmt och härligt men inte superpackat med turister överallt. Lättare att strosa runt och få plats på de restauranger man vill.

  4. Ellen

    Kul! Jag har bodde i London i 13 år, men är nu bosatt i Barcelona sen snart 2 år tillbaks. Skulle säga London är bäst på våren, eller just innan jul. Barcelona är perfekt i September, eller Maj. Båda är ju underbara städer med så mycket att göra!

  5. Theres

    Oj typ alla månader känns det som om att man kan åka till London. Allt har sin charm. Jag gillade i slutet av nov / i början av december mkt. Då hade dem börjat julpynta och det var såå mysigt.