Angelica Lagergren

Jag blir pirrig när jag…

….tänker på allt roligt jag ska göra i år. Jag har mycket att se fram emot och jag tänkte göra en lista med en del av alla saker som händer i vår familj och i företaget. Det gäller att glädjas åt det lilla och det stora här i livet. Jag kan ju bli alldeles lycklig av att tänka på dagens första (och andra!) kopp kaffe. Ibland är den andra ännu godare än den första… Jag blir glad när solen skiner och jag kan cabba ner min bil.

Jag blir för övrigt fortfarande stolt när jag tänker på att jag lyckades ta korkört när jag var megapreggo med Philip. Bästa jag gjort, sån frihet med körkort! När jag vet att jag ska äta sushi till lunch känner jag en glädje redan när jag vaknar. Jessica skrev igår att jag upplever livet på ett annat sätt än vad hon gör och så är det nog. Jag känner mycket smak och typ alla dofter som finns. Det är ju både positivt och negativt att ha världens bästa luktsinne.

16583592_388909098133548_5101641769997565952_n

Jag ser fram emot en sommar med mina tre barn. Japp, det känns som jag har tre barn. Alice, Elsa och Philip – mitt hjärta är stort nog för alla tre och jag älskar de så mycket att det gör ont.  

10 saker jag ser fram emot: 

Thailand med tvilling
Den 4 april bär det av till Thailand med Jessica och förhoppningsvis ska en person till med på resan. Men jag vet inte om det är officiellt än, så jag skriver inte än vem denna person är.

Spa och planeringsdag med Cissi
Jag, Jessica och Cissi ska ha planeringsdag för vår youtube-kanal och tänkte ha den på centralbadet i Stockholm. Jag ser fram emot att ta vår kanal till en ny nivå. Det är så kul att vi har börjat med rörligt, men nu ska vi också se till att få fler prenumeranter och göra klipp som många vill se. Har du önskemål? Kommentera gärna! Och missa inte att gå in och prenumerera på vår kanal, idag släppte vi två nya klipp.

youtube.com

Vi blandar högt och lågt på vår kanal, in och titta! 

När träden blommar i Kungsträdgården
Det är så otroligt vackert i Kungsträdgården när det blommar på körsbärsträden. Absolut finast är det ju de där sista dagarna när de regnar rosa blad. Det är alltid otroligt mycket folk där som tar selfies. Väl värt ett besök tycker jag, då är våren här på riktigt.

IMG_2402

Två av mina största kärlekar i livet. 

Event i Stockholm, Malmö och Göteborg
Jag och Jessica gör ett stort och längre samarbete med Akademikliniken och kommer att ha event i Malmö, Stockholm och Göteborg i mars och april. Kika in här i bloggen i eftermiddag för inbjudan. Hoppas att vi ses!

Bröllop i Österrike
En av Stefans kompisar gifter sig i Österrike i april och vi ska dit på bröllop. Jag har inte köpt någon klänning än men tänker att jag kanske ska återanvända den jag hade på Elin och Georges bröllop.

angelica_lagergren_annikaNorman

Annika och jag i glittriga långklänningar! 

Vår i New York
Det blir en hel del resor i år, Jag och Stefan ska tillbaka till New York, bara han och jag. Vi var där i maj 2012, så nu fem år senare ska vi möta våren i New York igen. Jag ser fram emot att sitta på uteserveringar, visa Stefan massa grymma restauranger och promenera massor. Att uppleva New York till fots (i ett par riktigt sköna skor) är verkligen något jag rekommenderar. Jag har sagt att min New York-guide ska komma upp snart (jag var ju där i oktober) och jag ska ta tag i det. Sämst av mig att bara snacka men inte leverera.

PA070069Här på Butchers daughter kommer jag och Stefan äta frukost, en av de godaste vi åt på förra resan. Kanske också den dyraste. 

Sommar i Torekov
Pappa har köpt ett hus i Torekov och jag vill vara där så mycket jag bara kan i sommar. Att bara få komma dit, ha gångavstånd till världens finaste strand och få umgås med familjen är något jag längtar efter. Sticka ut och jogga på morgonen och avsluta med ett bad tillsammans med barnen. Spela golf med Stefan och pappa (och kanske Alice!) och grilla på baksidan när solen går ner. Förra året spelade vi även massa tennis och jag ser fram emot alla matcher oss syskon emellan.

image-12Pappa och Elsa i solnedgången i Torekov. 

Grekland med Alice
I augusti åker jag och Alice till Grekland där hon ska få äran att vara tärna på ett bröllop. Vi är fler som åker, men från vår lilla familj är det bara vi två. Vi blir borta en vecka så Stefan och Philip ska hänga hemma. Jag tror att det blir hur mysigt som helst!

bild16

En av mina grekiska kusiner, han var ringbärare när jag och Stefan gifte oss. 

babyzen_yoyoJag och Alice i Grekland förra våren. Då var vi på Kos, i år ska vi till Kalymnos. 

Testa nya träningspass
Jag har bestämt mig för att testa några nya träningspass. Jag och Jessica har ju en sida i tidningen ShapeUp där vi testar olika träningsformer. Vi har testat cirkusträning, fäktning, ridning, saltyoga, AMP och militärträning. Jag får en kick av att testa saker jag inte gjort innan och jag har bestämt för att ta min träning till en ny nivå i år. Jag vill göra saker jag tycker är kul, inte träna bara för att. Därför ska jag testa mig igenom de olika passen på mitt nya gym och se om det finns nåt kul jag aldrig gjort innan!

lagergrenyogaYoga gör mig lugn och avslappad och fungerade kanon när jag var gravid. På lördag ska jag och Jessica på ett event, Sthlm heartbeat och träna massa olika pass. Pepp! 

Ta upp ridningen igen 
Japp! I höst är det jag, Jessica och Mary som hoppar upp i sadeln igen. Ridning är så bra för mitt psyke. Jag kan bara tänka ”här och nu” och typ ”överlev den här galoppen” och kan inte älta gammal skit. Jag känner mig upprymd och som en helt ny människa efter ett ridpass i skogen. Jag längtar till hösten!

ridaAlice gillar också att rida. När får barn börja ridskola? Det måste finnas någon åldersgräns va? Min moster har sålt den här hästen men det har jag inte sagt till Alice än… Det finns andra hästar som hon kan rida på, men hon gillade verkligen den här hästen och kallar den hennes egen. 

Tänker du ofta på saker som ligger framför dig i livet? Vad längtar du till? Jag tycker om att längta men har även med åren blivit bättre på att bara vara här och nu. Jag och Jessica har stora planer för företaget också och vill lägga ännu mer tid på att få våra sociala kanaler att växa.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Men om Elsa känns som.ditt barn räcker det ju att Jessica får.ett till barn så har du fyra som du alltid drömt om, alla nöjda 😀