Angelica Lagergren

Prata snusk

I veckans avsnitt av Tvillingpodden pratar vi om ett ämne jag tog upp här i bloggen för ett tag sen, nämligen sex med tvillingar. Vi pratar snusk helt enkelt. Det är Jessica som har klippt veckans podd så det ska bli spännande att lyssna igenom det. Nu när vi försöker spela in Tvillingpodden i veckorna istället för på söndagar som vi tidigare gjorde hinner i alla fall jag glömma vad vi pratade om. Men vi pratar om hur jag mått av pms-medicinen, Stefan hoppar även in och säger vad han tycker om mitt humör. Du kan lyssna via itunes, acast, tvilllingpodden.se eller i din poddapp.

avsnitt120_tvillingpodden

Jessica är tyvärr sjuk idag så jag är på väg in till stan ensam. Jag ska jobba på LOPPI och efter 17 ska jag möta upp Ida och Li för middag på Berns asiatiska. Ida bor i Örebro och det var så himla länge sen vi sågs. Jag minns inte ens när vi sågs vi tre senast? En evighet! Det ska bli mysigt att få sitta och prata om livet med bästa Li och Ida.

Det börjar dra ihop sig för Thailandsresan och jag vill ladda upp med massa bra böcker. Både fysiska böcker men även ljudböcker och podcasts. Ni kan väl tipsa mig här nere i kommentarsfältet om ni läst eller lyssnat på något bra den senaste tiden? Jag gillar det mesta faktiskt men tycker extra mycket om böcker som utspelar sig i Stockholm. Och sen gillar jag kärlek, romantik, sex, spänning, mord, blod och utredningar! Hit me!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    En enda Natt, En enda Hemlighet, En enda risk av Simona Ahrstedt (sthlm och myyyyycket bra!)
    En nästan vanlig man, Grannen, Återvändaren, Uppgörelsen, Erövraren, Hämnaren och Motvind av Öhrlund & Buthler (en hel del sthlm och ruggigt bra, något grova och mycket våld, men riktigt bra)
    Kvinnan på tåget – riiiiiktigt bra och spännande!
    Ole Dole, Dansa min docka och Bro bro breja av M J Alridge – galet spännande böcker!
    Ja det finns en uppsjö av bra böcker…. 😀

    PUSS vännen! <3

  2. Tessan

    Den senila skalbaggens tröst av Jens Månvinge. Han skriver rakt om hur livet i thailändskt fängelse är, självupplevt. Jag sträckläste den för ett par år sen!

  3. Tessan

    Den senila skalbaggens tröst av Jens månvinge. Han berättar om sin tid i thailändskt fängelse. Riktigt bra bok! Sträckläste den på ett par dar.

  4. Lisa

    Fredrik Backmans senaste bok Björnstad. När jag läste på baksidan tänkte jag att jag aldrig skulle läsa den boken, hockey liksom… men sen fick jag den rekommenderad av andra icke sportintresserade människor och förstod att det inte var själva hockeyn som stod i centrum. Fredrik har ett fantastisk sätt att beskriva människor på och jag varvade mellan att le, gråta och vara vansinnig när jag läste boken. Nackdelen är att jag inte kommit mig för att läsa en bok på tre månader efter att ha läst den för att jag vet att den inte kommer vara lika bra som Björnstad.

  5. Alexandra Bylund

    Egenmäktigt förfarande med Lena Andersson. Sååå himla bra skrivet om hur man ibland kan bete sig när man är obesvarat kär. Läs den om du inte redan har gjort det!! 🙂

  6. Therese

    Hanna och amanda har släppt två chiclit böcker. Som utspelar sig i sthlm! Heter flykten och försoningen. Tyckte de var helt ok